torstai 12. tammikuuta 2017

Hieman hankala vuodenvaihde

Meillä on vähän vuosi blogin kanssa lähtenyt hiljaisesti käyntii, mutta muuten kyllä on tekemistä riittänyt. Sen lisäksi että Adela juuri ennen vuoden vaihtumista käräytti tassunsa liedellä, on meillä muunmuassa ihmetelty neidin yhtäkkistä ripulia, jonka syyksi paljastui namikiposta varastetut Mini-Pätkikset 3kpl. Mitään kakkahommaa kamalampaa oiretta tuosta myrkyllisen suklaan syönnistä ei onneksi ilmaantunut.

Ripuli ohitettiin yhdessä päivässä ja liekö sitten muunmuassa näistä mullistavista tapahtumista johtuvaa, että Adela on ollut sen jälkeen hieman masentunut. Ruoka ei ole maistunut ja sängyssä ja saunassa pötköttelyä ovat päivät lähinnä olleet. Adelan ja Heronin välillä on ilmeisesti myös ollut taas nahinaa ja kaikista näistä syistä johtuen makuuhuoneen seinässä surruttaa taas Feliway Friends feromonihaihdutin.

Adela on saanut nyt syödäkseen muunmuassa seitä, laktoositonta kermaviiliä ja täyslihaisia namusia. Muu ei ole oikein maistunut, paitsi kastikeruokien kastikkeet. Pääasia että syö kuitenkin edes jotain.. muuta kuin suklaata.

Tänään sisarusten välien lämpiämisestä oli myös merkki ilmassa kun Adela ensin istuskeli Heronin kanssa hännät ristissä vierekkäin ja antoi sen jälkeen velipojan myös maistaa vähän otsatukkaa hellästi kielellä.

Toivottavasti muilla on ollut vähän iisimpi aloitus vuodelle 2017!

-Rakkaudella Adela, Heron & palvelusväki

4 kommenttia:

 1. Pätkikset on kyllä hyviä, muttei ehkä kissojen herkkuja ;) Adelalle parempia päiviä ♥

  VastaaPoista
 2. Voi kurjuus, masuvaivat ja tassutkin vielä :(
  Pätkikset on ihmisruokaa ja ne voi esittää kissankakkaa kissanvessakakussa, mutta ei niitä tarvi käyttää kissan kautta :)
  Tsemppiä loppuvuodelle koko porukalle!

  VastaaPoista
 3. Voi rakkaat! Ihan huonot kortit alkuvuoteen, heti pitää saada paremmat teille!

  Tulisiko ne Adelan ja Heronin väliset nahinatkin siitä, jos toisella on joku paikka kipeä? Niin tai näin, paranemista Adelalle ja terveyttä, rauhaa ja rakkautta kaikille! ♥

  VastaaPoista
 4. Parempaa vointi Adelalle! Rauha maassa on kaikest kivointa elää, toivon mukaan teilläkin päästään siihen pian. Paljon rakkautta ja terkkuja!

  VastaaPoista