lauantai 14. tammikuuta 2017

Lääkärikäynnin taika

Lääkärikäynti suoritettiin heti aamusta, Adelalta otettiin verikokeet, tutkittiin ja tunnusteltiin muunmuassa suu ja vatsa. Koko kissa oikeastaan. Mitattiin lämpö, kuumetta ei ollut. Kuunneltiin sydän, syke normaali. Joulukuun puolella poltettu tassukin näytti lääkärin mukaan hyvältä. 

Vaikka munuaiskokeet ja kilpirauhasarvot oli katsottu syksylläkin, katsottiin ne uudelleen. Samoin katsottiin monta muutakin verikoetta. Mitään ei löytynyt.

Adela sai pahoinvointilääkkeen, antibiootin joka jatkuu 10 päivän kuurina, ruokailuohjeet ja ruokamaistiaisen mukaan sekä 150ml nestettä nahan alle kun oli päässyt niin pahasti kuivumaan. Pikkuinen oli parissa päivässä kuihtunut ihan rääpäleeksi. Kissaa oli jäljellä enää 1,9 kiloa.

Antibiootti määrättiin varmuudeksi suolistotulehdusepäilyä varten. Adelalla oli sen verran kaasua suolistossa tunnustelun perusteella.

Nahan alle laitettu neste valui Adelan toiseen jalkaan ja näyttää vähän hassulta.

Kotiin lääkäristä päästyä Adela meni heti ruokakipolle ja söi.. sama on toistunut jo uudelleen useamman kerran. Taas nähtiin lääkärikäynnin taika. Ruoka siis maittaa taas. Olisiko ollut vaan niin huono olo sitten? Seuraavan kerran lähdetään varmaan kokeilemaan ihan vaan visiittiä eläinlääkärin aulassa, jos vaikka se toimisi. Tulisi halvemmaksi ainakin.


6 kommenttia:

 1. Voi Adela sua... :( Koita nyt muistaa syödä, kun muuten ihmiset huolestuu kauheasti ja sitten joudut aina lääkäriin. Mutta hyvä, kun nyt söit!

  VastaaPoista
 2. Pakko tykätä, ihan kamalasti !

  Paitsi tietty kuluista. Se on tyyris harrastus toi eläinlääkärillä käynti.

  VastaaPoista
 3. Adela pikkuinen, koitas nyt syödä jatkossakin, että ihmiset ei huolestu ja kuskaa sua uudelleen ellille.

  VastaaPoista
 4. Kauheeta kun olet laihduttanut noin laihaksi! Nyt syömään! - Pepsi

  VastaaPoista
 5. Hyvä että Adela kuntoutui! Hienoja uutisia tällaiset ♥ Toivottavasti jatkossa ruoka maittaa ja kissa saa taas lihaa luidensa päälle.

  Olen muuten itsekin miettinyt joskus, että pitäisi kokeilla ihan vain käydä odotushuoneessa olemassa vähän aikaa kissan kanssa, jos se siitä kuntoutuisi. Tulisi halvemmaksi :D

  VastaaPoista
 6. Voi kultu, 1,9kg sehän on tulitikkulaatikon paino! Kauheeta... mutta onneksi lääkärin taiat onnistui ja ruoka maistuu taas. Jatka vaan!

  VastaaPoista