perjantai 24. maaliskuuta 2017

Millä saa kissan hiljaiseksi?


No raikasta, viileää ilmaa takapuolelle tuuletusluukusta ja aurinkoa kuontalolle tietysti. Tämä toimi tänään

Uudessa asunnossamme Heronilla on ollut kova hinku terassille, mutta verkot vielä puuttuvat ja siitä syystä sinne ei ole päässyt.

Oikeasti meillä kärsitään nykyään tämän kaverin miltei jatkuvasta huutamisesta.. mouruamisesta, miten sen nyt haluaakaan nimetä.

Ollaan tultu siihen lopputulokseen, että Heron kaipaa seuraa ja tekemistä erityisesti. Niitä on yritetty järjestää, mutta  kun ei oikein voi päivät pitkät istua vaan kotona kissanalusena tai heittelemässä nameja. Tänään virikkeenä heti aamusta siis avoin ikkunaluukku, eilen se oli kissanmintulla höystetty kickeroo. Jossain vaiheessa nämä ideat vaan meinaa aina loppua.


Hyvät vinkit kalliit siis otetaan ilolla vastaan kissasirkuksessa, tänne vaan niitä tulemaan! 

Aivan fantastista viikonloppua kaikille karvaisille ja vähän vähäkarvaisemmille <3

6 kommenttia:

 1. Parvekkeen saaminen Heronin käyttöön varmaan auttaa, kun voi seurata maailmaa :) Kaverinhan se tarvitsisi; ihmisen tai kissan ;)

  VastaaPoista
 2. Ei auta muu, kuin pistää terde kissaturvalliseksi! :D

  VastaaPoista
 3. Kissakaveri tulee ensimmäiseksi mieleen. Vie pitkän ajan ennen kuin lapsesta on sille seuraa. Minunkin kissani menetti kaverinsa, ja vaikka se ei ihan kauheasti kaveristaan edes tykännyt, niin tylsänpuoleista tahtoo nyt olla. Maukunaa kuuluu enemmän kuin ennen, onneksi ei kuitenkaan häiriöksi asti. Meille kissakaveri varmasti tulee, kunhan kaikki loksahtaa kohdalleen.

  VastaaPoista
 4. Namien piilotusta (toimii koirille ja kissoile). Itsetehty "älypeli" pienestä laatikosta ja tyhjistä vessapaperirullista, sinne nameja joita tassulla joutuu kaivelemaan.

  VastaaPoista
 5. Pepun viilennystä, mahtavuutta! :D Voi Heronia! Kisukaveri tekisi varmasti hyvää, vaikka ajatus voikin tuntua kipeältä näin lyhyen ajan jälkeen. <3 Vauvan tuloon on kuitenkin vielä pitkä aika eikä sekään korvaa kisukaverin seuraa.

  VastaaPoista
 6. Viihdytysvinkkejä meillä ei ole, mutta toivotamme onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista