sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kissa ja pieni lapsi - Outo viikonloppuvieras!

Meillä oli jännittävä ja ehkä vähän rankkakin viikonloppu. Vieraita oli tupa täynnä molempina päivinä, sillä meillä vietettiin niin syntymäpäiväjuhlia, tupaantuliaisia, kuin kesällä syntyvän vauvan sukupuolenpaljastajaisjuhliakin. Tyttö tulossa heinäkuun lopulla.

Vähän tässä on jännäilty miten Heron sitten mahtaa tulokkaaseen suhtautua. Tänään olikin uudenlaista ohjelmaa, kun Heron pääsi tapaamaan puolivuotiasta ihastuttavaa Mimmi-neitiä. Heron oli hyvin varautunut, mutta kuitenkin rohkeni vähän tutustumaankin. Suurin osa ajasta vietettiin kuitenkin suosiolla syrjemmällä, varsinkin sen jälkeen kun meinattiin ottaa nenästä kiinni :D

Tämän päivän perusteella voisi kuvitella, että ei omankaan vauvan kanssa tule mitään ihan suuria ongelmia ja paniikkia Heronin kanssa. Kissat ovat kuitenkin fiksuja eläimiä.

-Kukas sinä olet?


-Jahas! 

-No nyt meni vähän hurjaksi!

6 kommenttia:

 1. Pitikö se vaavi kovaa ääntä? Minun kokemuksella ääni on pahin - Pepsi

  Tyttö, ihanaa! Tasapainottuu teidän sukupuolijakaumat ;) - emäntä

  VastaaPoista
 2. Melko pelottavaa... mutta urheasti suhtauduit! Kova!

  VastaaPoista
 3. Rohkea Heron! Me ei kyllä tuolleen ruvettaisi tuttavuutta tekemään ihmisenpoikasten kanssa! ~Friede ja Figo

  Onnea koko porukalle tulevasta!

  VastaaPoista
 4. Jos se ihmisenpoikanen ei kilju, niin se ei ole ihan niin paha, mutta kyllä oot Heron ollut tosi rohkea! Onnea koko perheelle, kun teille on kerran tulossa sellainen oma! Sitten onkin hyvä olla rohkea.

  VastaaPoista
 5. Onnea tulevasta vauvasta! Tosi mahtava, että tutustuminen meni noin hyvin. :) Vielä pystyykin noita rauhallisia tutustumisia tekemään kun lapsi ei pääse perään. :D

  VastaaPoista
 6. Whaaaat? Baby tulossa? Onnea onnea ♥
  Varmasti se sopeutuminen tulee menemään hyvin, meni se meilläkin.

  VastaaPoista