keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Pankinjohtaja / The Bank Manager

Afrikan tähti ei ole lautapeli eikä mikään, jos valuutasta ei ole huolta pitämässä ammattitaitoinen pankinjohtaja. Onneksi Heronin rahankäsittely- sekä lautapelitaitoihin voi aina luottaa, ne kun ovat aivan omaa luokkaansa.
"Käskivät mut pouis pelilaudan päältä pah!"


Afrikan tähti on loistavasti myös kissoille soveltuva peli ;)

Hännällä voi kivasti huiskautella pelinappulaa kumoon ja seteliä lentoon, kun taas tassulla sopii leikkiä poliisia ja käpältää rosvoja, sekä taputella takavarikkoon joutuneita jalokiviä.

Voittaja on se kuka muistaa silittää eniten kissaa.Olettekos muut muistaneet pelata myös lautapelejä vai onko enimmäkseen tullut makoiltua näppäimistön päällä? Tällä pankinjohtajalla tuskin tulee olemaan vaikeuksia löytää työtä jatkossakaan, olisiko seuraavaksi vuorossa vaikkapa Monopoly?


Boardgames can only be played with the best cat bank manager.

7 kommenttia:

 1. Ihana pankinjohtaja <3

  Meillä ei olla lautapelejä pelattu ikiaikoihin. Sen sijasta joululahjojen kääriminen tulee olemaan kissoille oivallinen tapahtumanumero!

  VastaaPoista
 2. Meillä onneksi kisut saa pidettyä pois itse pelistä juurikin tuon kannen avulla. :D

  VastaaPoista
 3. Ei kyllä kukaan huijaa raha-asioissa siellä!

  VastaaPoista
 4. Pitäähän sitä pankkiiri olla! Meillä ei Afrikan tähteä ole, mutta Trivial Pursuitia joskus pelataan. Tuomaria siinäkin tarvitaan. Varmistamaan ettei ole väärä noppa ja muuta vilunkia.

  VastaaPoista
 5. Ooooh, jos on hyvä laatikko rahoille (kuten kuvassa onkin), pankkirilla on mitä mukavin homma vartioida valuuttoja! Ja AT:n dimangit voi valita silmien sävyyn <3

  VastaaPoista
 6. Teillä on siellä söpö pelivalvoja-pankinjohtajakissa! :)

  VastaaPoista
 7. Teillä pysyy talousasiat tassussa ;)

  VastaaPoista