tiistai 18. marraskuuta 2014

Zooplus

Eilen saapui kissasirkukseen ihka ensimmäinen Zooplus-tilaus KOSKAAN. Kelatkaa täällä ollaan jo 8 wee ja koskaan ei olle mitään sieltä tilattu, vaikka niin helppoa ja halpaa. Mutta nyt tilataan varmasti jatkossakin! Tilauksessa oli vielä kyseessä oli Heronin virtsatievaivoihin tarkoitettu Specific Crystal Prevention ruoka, joka on myös Heronin lempparinaksu. Kelpaisi tosin myös Adelalle vähän liiankin hyvin ;) Mahtavaa että Zooplussalta saa myös erikoisruokavaliokissoille murkinaa.

8,5 kilon säkkiin päädyttiin, eipä tarvitse hetkeen tilailla poitsulle naksuja. Ja mikä parasta, lähettivät sieltä Saksasta meille myös maailman hauskimman pahvilaatikon!


Siis MIETTIKÄÄ. PAHVINEN. LAATIKKO. ONKO. EES. JEPA.


Ja joku namuskapussikin siellä oli maistiaista. Nam!


Kauheen kätevä ois ollu myös tuo pussin sulkusysteemi.. ehkä myös ilmatiivis.. mutta Adelan innolla ja tarmolla pussiin tökkimät ja puremat reiät ehkä tekivät kapineen melko hyödyttömäksi.


Our first Zooplus order ever. Feeling satisfied! Food, cardboard box, what more can we ask for?! Adela made the bags air vent useless though by poking some small lovely holes on the bag.

4 kommenttia:

 1. Zooplussa on meidänkin lemppari, ehkä just niitten laatikoiden takia :)

  VastaaPoista
 2. Laatikko on kissatalouksissa aina plussaa!

  VastaaPoista
 3. Laaaaaatikko jee! Mie olen tilannut vain pienempiä pusseja, kun tuntuu etten voi olla kaman tuoreudesta loppuun saakka varma, jos on kovin iso. 5kg on mulle jo liian iso, 3kg max hyvä.

  VastaaPoista
 4. Hyvä että laatikoita voi tilata Saksasta! ;)
  Ei kun ihan oikeesti, hienoa että on erikoisruokavaliota tarjolla. Meidän pikkuisella taitaa olla yliherkkyys viljalle ja viljattomia sapuskoja saakin tiirailla tarkkaan. Nyt kun olen pitänyt sitä viikon viljattomana, on vatsa ollut parempi eikä kurise.

  VastaaPoista