maanantai 11. kesäkuuta 2012

Vaatejätti inspiroitui blogikaunottaresta

(BLOGISTANIA) Blogikissa Adela koki elämänsä yllätyksen kun surffaili tänään iltapäivällä "mammansa" Tashan kanssa vaateketju Gina Tricotin internetsivuilla. Kävi nimittäin ilmi, että eräs vaatemerkin bikinimalleista on nimetty Adelan mukaan.

"Adelan nimeä kantava bikinimalli on koristeltu kukkaprintein." (kuva:Gina Tricot)


-Onhan tätä blogia tullut pidettyä jo jonkin aikaa, ja varmasti moni minun ja veljeni Heronin tyylitajusta on inspiroitunut, mutta tämä tuli kyllä täysin yllätyksenä. Siinä pötköttelin mamman sylissä ihan rauhassa vaan, ja yhtäkkiä eteen sattui tämmöinen yllätys, loppukesästä 6-vuotta täyttävä  Adela kertoo.

Adela ihmettelee miksi vaatemerkiltä ei ole asian tiimoilta otettu suoraan yhteyttä. -Kyllähän se olisi hauska tällaisesta tietää jo etukäteen, mutta näillä nyt sitten mennään, mitä on annettu, kissakaunotar tuumaa.

Gina Tricotilta ei ole kommentoitu bikiniasiaa vielä mitenkään.

Adelan mielestä kukkaprintillä varustetut bikinit ovat kauniit, ja olisi hauska jos samalla printillä saisi vaikkapa kissanvaljaita jo ensi kesänä. -Olen minä ehkä ajatellut jotain pientä yhteistyötä Gina Tricotille ehdottaa, mutta eikös tuo firma ole ruotsalainen? Minä kun en osaa ruotsia sanaakaan, paitsi "Takkkk ja nejjjj", Adela miettii. -Niin ja sitten tiijän että siellä KISSA on että PISSATA.

Adela ja veli Heron ovat syntynyneet vuonna 2006 ja blogia on pidetty vuodesta 2007. -Mamman ideahan tämä blogin pitäminen oli, ja ei me vastaan pistetty missään vaiheessa, Heron kertoo.

Adela katselee toiveikkaana tulevaisuuteen ja unelmoi jo omasta kissanvaljasmallistosta.

-Kyllä näen itseni tulevaisuudessa suunnittelemassa kissanvaljaita ja ehkä koirillekin jotain jotain pientä, Adela vinkkaa silmää iskien. 

12 kommenttia:

 1. Adela on ihana kaunotar upeine viiksineen! Tuosta bikinimallistosta tulee jymymenestys ja se on vasta alkua ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikas pitkäviiksinen tyttönen Adela on kyllä :)

   Poista
 2. Ooh! Tämähän on ihan maailmanluokan jymyjuttu. Mitä tästä vielä seuraakaan?

  VastaaPoista
 3. Oi onnea! Toivottavasti tyylilyyli saa provikat omasta bikinimallistaan ;D Suunnittelijan tai ainakin tyylillisen neuvonantajan urahan tästä on selvästi urkenemassa, eiväthän toki suuret maailman tähdetkään itse suunnittele mallistojaan ja parfyymeitään aivan alusta loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Provikoista ei oo ainakaan toistaiseksi kuulunut mitään, mutta odotellahan vielä ;)

   Poista
 4. Kyllä noilla viiksillä sietää mainetta ja kunniaa saadakin!

  Ja muutoinkin kauniilla ulkomuodolla, mutta nuo viikset vasta on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo viikset ovat mukavat korvankutittajat öisin :D

   Poista