sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Makutesti A'la Heron: Osa 2

Specific Struvite Management FCW 150g

Purkki rapisee aina mukavasti sitä avattaessa ja saa ruokahaluni nousemaan. Tämäkin on sellaista pateémaista ruokaa, kuten suurin osa virtsatieongelmaisen ruuista. Mamma aina pilkkoo pateén suuhun sopiviksi palasiksi lautaselle.Tuoksu on houkutteleva, koostumus syötävän hyvä ja pakkauksen koko oikein mainio muutamaan pieneen ruokailuhetkeen.
Tätä ruokaa yritän peittää mielikuvitushiekalla hyvin harvoin koska se on melkein aina hyvää. Ruoka katoaa lautaseltani yleensä hyvin nopeasti, ja jos en jaksa syödä loppuun, laitetaan lautanen jääkaappiin ja annetaan seuraavalla ruokailukerralla eteeni. Tämä ruoka nimittäin maistuu oikein mainiosti myös jääkaappikylmänä. Tämä on tämän hetken suosikkiruokiani, mutta ensi viikosta en tietenkään tiedä ;)

Pisteet:
 ♥ ♥ ♥ ♥
4/5
-Heron

(Huom! Heronin testaama ruokavalio on tarkoitettu ainoastaan kissoille joilla on jo aikaisemmin todettu (ja hoidettu) virtsakiviongelmia. Nämä ruoat eivät sovellu sisältämiensä ravintoaineiden vuoksi terveille yksilöille. Jos epäilet kissallasi virtsakiviongelmaa, käänny aina ensin eläinlääkärin puoleen.)

6 kommenttia:

 1. Heron, olet selkeästi löytänyt lahjakkuutesi ruokakriitikkona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heron kiittää ja yrittää jatkossakin parhaansa! :)

   Poista
 2. Varsin kattava arvio ateriasta. Kiitos tästä kakkososasta, tätä jo malttamattomana odottelimmekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että piditte :) Lisää on tulossa!

   Poista
 3. Hyvä että terveellinen voi olla myös maistuvaa!

  Mutta kohtahan te voitte Adelan kanssa laittaa pystyyn jonkin sortin lifestyle -blogin tai vastaavan. Muotia ja ruokaa. Muodista on kokemusta molemmilla: joskushan Heronilla oli se päivän asu -kuvakin, hattu ja kaikki, ja sitten tietty Adelan oma mallisto. Ja sitten nää ruokajutut. Taattu suosio näinä aikoina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä pistää blogi-idea mietintämyssyn alle hautumaan :)

   Poista