tiistai 12. huhtikuuta 2011

Namipyramidi

Vähän on ollut hiljaista täällä blogin puolella nyt kun kaikki ovat poteneet meilläkin pientä kevätväsymystä tai jotain sen kaltaista. Laiskuudeksi sitä kai myös kutsutaan :) Adela ja Heron ovat vaan nukkuneet joten ei ole kovin innostavia kuviakaan tullut otettua. Ehkä uusi hankinta auttaa karvaisiakin kavereita vähän piristymään.


Hankittiin Adelalle uusi aktivointilelu kun vanha aktivointipallo on käynyt jo vähän liian helpoksi. Heron pitäytyy luultavasti edelleen taitellussa vessapaperirullan sylinterissä. Toisilla on vähän laimeampi aivotoiminta.
Tämä Catpyramid niminen vekotin ei tosin vielä ole päässyt ihan varsinaiseen namukäyttöön mutta tänään siihen vähän tutustuttiin ja olihan se ihan hauska ilman herkkujakin.


5 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle teidän blogiin. :) Meiltä löytyy sama pyramidi, mihin laitoin kissanminttunappeja. Oli ilmeisesti hieman liian vaativa meidän kissoille, kun kovasti haistelevat että jotakin siellä on mutta eivät vaan saa niitä ulos. Isis onnistui kerran kun olin ensin näyttänyt sille miten se keikkuu ja pyörii.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on tommonen ja yksi kissa osaa sitä käyttää joka on muutenkin hyvä tollaisissa, toinen ei jaksa yrittää. Aada on oppinut myös vaan makaamaan sen päällä niin että tulee enemmän ulos kerralla... Mutta on se selvästi vaikeampi kuin raksupallo. Meillä tosin tohon jää aina vikat raksut jumiin alaosaan, joten ihmisten tarttee siinä vaiheessa auttaa.

  VastaaPoista
 3. Oi, tuo onkin ihan uusi tuttavuus! Pitääpä pistää harkintaan, josko sellaista tarvitsisivat myös Naukulan likat. Viimeinen kuva on ihana, tuntuupa hyvin sopivan tassun malliin tuo :)

  VastaaPoista
 4. Tuollainenhan olisikin kätevä! Mistäs löysit? Meilläkin on alati tarve uusille aktivointileluille, ne kun on yhtenään käytössä ja sitä myöten tuppaavat käymään tylsäksi myös :D

  Hieno Adela näyttää mallia!

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla että muillakin on kokemusta samaisesta lelusta. Saa nähdä onko tuo meidän kateille liian haastava. Adela on kyllä niin fiksu tyttö että luulisi sen ainakin tajuavan tuon toimintaperiaatteen.

  Henna, Friede ja Figo: Lelu löytyi Musti&Mirristä :)

  VastaaPoista