keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Kauniita kissuja karvaisia

Me saatiin Naukulasta ja Hennalta, Friedeltä ja Figolta tunnustus jonka mukaan me ollaan kauniita ja nättejä.

You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) 
Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!

Mekin nyt hyödynnetään tämä tilaisuus kaivaa ennenjulkaisemattomia pentukuvia.
Heron oli suuresti tätä vastaan koska "pentukuvat nyt ovat vaan niin noloja." :) Joutui näkemään jo pientä vaivaa että löytyi näinkin vanhaa kuvamateriaalia, kun yksi tietokonekin on tässä välissä ehtinyt hajota.

Niin paljon löytyy suloisia pentukuvia, että näihin on varmaan pakko palata blogissa vielä tämän haasteen jälkeenkin :)  Joten nyt, Heronin vastusteluista huolimatta, vaihtelevanlaatuista kuvamateriaalia olkaatte hyvät!

Hausjärven eläinsuojeluyhdistyksellä 7.10.2006. Adelahan siis valitsi meidät perheekseen heti ensimmäisellä vierailukäynnillä. "Iskän" syli oli jo silloin maailman paras paikka. Nuo housut ovat muuten vieläkin olemassa ja niitä pitkin on edelleen hyvä kiipeillä.

 Laukustani roikkui kilisevä ja nätti koru, jota kaikki pennut vuorollaan tarkastelivat.
Oli oikeastaan ihan onnenpotku että Adela itse päätti muuttavansa meille, valinnanvaikeus oli nimittäin suuri.
Kuusi ihanaa pehmoista, pörröistä kissanpentua. Kaksi mustavalkoista tyttöä, kaksi kilpparityttöä ja kaksi punavalkoista poikaa.

Adelan ja Heronin painiottelu. Oli aivan hilkulla, ettemme valinneet sitä toista punavalkoista poikaa.  Adela ja Heron tulivat kuitenkin niin hyvin toimeen keskenään että päätimme valita toisin. Heron-nimi oli jo muuten päätetty aikoja sitten ja alkuperä on tietysti TÄMÄ.

21.10.2006 Pienen pojan taidonnäyte :) Heron oli aika kömpelö pentuiässä, siis enemmän kuin muut kissat samasta pentueesta. Ei voisi uskoa kun tuota menoa nykyään kotona katselee.


29.10.2006 Viimeisenä vielä kuva ensimmäisestä illasta kotona. Adela ja Heron molemmat "iskän" sylissä.

Voi että olenkin onnellinen kun olen saanut aivan ihanat, kauniit kissat perheeni jäseniksi!

Tämä kaunis palkinto halutaan jakaa eteenpäin seuraaville kauniille:

 

5 kommenttia:

 1. Oi voi, miten suloisia pikkuisia! Miten ne onkin niin pieniä ja palleroisia! Ja sitten niistä tulee isoja ja kauniita ja komeita parhaita kavereita!

  Minäkin jaksan säännöllisin väliajoin miettiä, että miten sitä on aikaisemmin ollenkaan tullut toimeen ilman lemmikkejään. Onni on olla kissan palvelusväkeä ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia tunnustuksesta! :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Nöf nöf, pikkuisia pentusia! Aikasmoisen kivoja palleroita!

  VastaaPoista
 4. Ihana varsinkin tuo tutkimiskuva. Toiset on siinä niin keskittyneinä. :)

  VastaaPoista
 5. Oi, Töppö ja Pömppä kiittävät tunnustuksesta! ♥

  Ja mä en ehkä kestä näitä pentukuvia!! Etenkin tuo viimeinen on ihana. Taitaa olla siinä pienellä kissalla väsy, kun valkoisissa kasvoissa näkyy selvät silmäpussit :D

  VastaaPoista