torstai 14. huhtikuuta 2011

Aamukahvi

Aamuisin on mukava nauttia kuppi kuumaa kissamukista. Yleensä Heron tosin vain tyytyy nuolemaan kahvitahroja pöydän pinnasta.

5 kommenttia:

 1. Aamukahvi on tärkeä! :)

  Kollo tulee aina haistelemaan, mitä olen nauttinut mukista.

  VastaaPoista
 2. Olen kuullut, että kahvi(kin) maistuu hyvältä vain tietyistä kupeista. Kahvinjuonnista itsellä on niukalti kokemusta, mutta tee pitää nauttia aivan eri kupista kuin kaakao tai se kahvi, muuten on elämä pilalla :D

  Kissaeläimille ei meillä tarjoilla kofeiinipitoisia tuotteita, ovat riittävän mahdottomia ilmankin :p

  Heron on kyllä komea tyyppi! Kyllä sellainen aamukahviseura kelpaa (ja tietysti muukin seura ympäri vuorokauden) ;) Hieno kuva!

  *Siksitoisekseen minä niiiiiin haluaisin digijärkkärikameran. Kuvauksesta en tiedä mitään enkä tekniikasta sitäkään vähää, mutkun mää haluun ja mulla on jopa ideoita ja, ja, ja... Niin notta pitänee vissiin googlelta tiedustella mitä se tietää tuosta teidän kamerasta :D *

  VastaaPoista
 3. Sirpa ja Kollo: Meilläkin kovasti tuoksutella mukin sisältöä. Kamomillatee on yksi ehdoton lempituoksu.

  Henna: Juu kyllä se pitää aivan erityinen muki olla joka juomalle täälläkin :)

  Tuo meidän kamera on ok perusjärkkäri. Taitaa olla tällä hetkellä Canonin halvin malli. Sillä tekee jo aika paljon kunhan jaksaa opetella vähän. Minä lainasin paljon valokuvauskirjoja kirjastosta oppiakseni vähän että mikä säätö ja mikä arvo vaikuttaa mihinkin :)Itse olen ollut TODELLA tyytyväinen kameran ominaisuuksiin. Minullakin oli niiiiin paljon kaikkia ideoita kuvien suhteen ja kännykän kameralla ei ihan niin hyvin päässyt toteuttamaan itseään.. ylläri :D Toivottavasti sinäkin saat kivan kameran että pääset toteuttamaan itseäsi. Ja kissat on mitä parhaimpia valokuvamalleja kuvausharjoitteluun kyllä! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedoista! Lukuhommiksi se menee minullakin jos kameran ostan, muuten ei tulee mitään :D Ja onneksi on kissat, kuvaukselliset mallit tekee ihmeitä ;)

  Täytynee käydä kiertelemässä kauppojakin, kamerakauppiaatkin arvatenkin osaa neuvoa aloittelijoita alkuun. Nämä idearikkaat ajat pitäisi vaan päästä käyttämään hyödyksi heti paikalla (emmää hätänen ole...) ;)

  VastaaPoista
 5. Tälle kissasirkukselle löytyisi tunnustus Naukulasta!

  VastaaPoista