perjantai 25. maaliskuuta 2016

Mahtava viikko kerrassaan!


Meillä on ollut aivan loistava viikko! No pari vähän ikävämpääki juttuu oli. Ne liitty molemmat ruokaan. Nimittäin Prima Catin fiksuvaihto märkäruuat loppui, ja sit yks päivä mamma meni raksukaapille. Mut se olikin huiputusta! Ei tullukkaan namusia!

Prima Catin laatikko siis tyhjeni. Me tehtiin siitä peti! Tee se itse dyy it joorself niinku sanotaan. Ja tässä se nyt on:
Sitten kohokohta: Trio Miu Maun valtiovierailu! Kauheesti oli siellä blogissa jo kehuttu kuinka ihania ja kauniita me oltiin, mutta ähäkutti. Mehän pidettiin vieras lattialla istumassa. Kuningatar itse istui tuolilla. Tietty. Vieras toi myös lahjuksen. Aitoa linnunsulkaa ja kaikki, semmonen huiskutin. Hieno oli mut ei sitä oikeen viiti tollasiin hullutuksiin lähteä mukaan, siispä tyydyttiin kattoo huiskutusta vaan vierestä.


Sellasta! Hyvää pääsiäistä kaikille! Me jo leikittiin eilen pääsiäistä. Syötiin salaa suklaatia ja pyöriteltiin semmosta suklaatimunan sisuspalluraa. 8 kommenttia:

 1. Teillä on käynyt hyvä vieras! Ja miten kiva peti! Meidän vuoden vanha laatikko on täynnä emännän nukkekodin kamoja; minusta tuo peti olisi parempi! - Pepsi

  VastaaPoista
 2. Mahtava peti! :) Hih, onneksi varmasti lattialla istuminen ei haitannut kun oli noin kaunista ihasteltavaa ♥

  VastaaPoista
 3. Kissatätivieraat on parhaita. Ne osaa olla sopivasti kissojen mieleen.
  Hyvä peti, varsinkin kun pehmukkeenna näyttää olevan ihmisen vaatetta, kai?

  VastaaPoista
 4. Hih, valtiolliset hallitsijat tietää oman ja vieraidensa paikat ;-) Mut ootte te joka tapauksessa ihan hurjan ihania!

  Ja miten hyvä peti! Toivottavasti ruokatilannekin on kunnossa, ja kaappi on taas täynnä hyviä ruokia.

  Hyvää pääsiäistä, rakkaat ♥

  VastaaPoista
 5. Peti! Tekisköhän meidänkin emäntä tuosta laatikosta meille pedin, tiedetään et se laatikko on tuolla vaatehuoneessa, ollaan nähty se, kun ollaan sinne huoneeseen salaa pujahdettu ;)
  - Chapi ja Cru

  VastaaPoista
 6. Hei kissatätivierailuista pitää nauttia täysillä! Paitsi jos yrittävät pussata.

  VastaaPoista
 7. Mahti viikko, epäilemättä! Hyvää pääsiäistä teillekin!

  VastaaPoista
 8. Kiitti kaverit, lattialla viihtyi oikein hyvin ja piditte tosi kivasti seuraakin mulle, ihmisiä myöten <3

  VastaaPoista