maanantai 8. joulukuuta 2014

Kissasirkuksen Joulukalenteri 2014: Luukku 8


Kissamaisia kirjavinkkejä joulupaketteihin Osa 1Kirja on aina hyvä lahja, mutta vielä parempi lahja on tietenkin kissakirja!
Muunmuassa nämä seuraavaksi esitellyt kattimaiset kirjat löytyvät kissasirkuksen kirjahyllystä ja varmasti kelpaisivat jokaikisen kissanystävän hyllyyn :)


1. Gwen Cooper- Homer-kissan uskomaton elämä

"Homer on pieni, silmänsä kokonaan menettänyt löytökissanpentu, kun se muuttaa kirjailija Gwen Cooperin ja hänen kahden kissansa kotiin. Nimensä se saa sokean runoilijan Homeroksen mukaan. Pian väsymätön tutkimusmatkailija kartoittaa yrityksen ja erehdyksen kautta asunnon mittasuhteet ja esineet ja kirmaa mustan salaman lailla ympäriinsä. Homerista tulee Cooperille paljon enemmän kuin kissa. Se opettaa emännälleen elämäniloa, rohkeutta ja luottamusta. "Minä olen Homerin silmät. Ja se on minun sydämeni."Homerin valloittavassa tarinassa on mukana paljon huumoria ja lämpöä - ja tragiikkaa, esimerkiksi New Yorkin WTC-tornien sortuessa. Lopulta Homer hurmaa myös Cooperin tulevan aviomiehen, joka ehdottomasti ei ole kissaihmisiä. Kirjan jokainen luku alkaa osuvalla sitaatilla Homeroksen Odysseiasta." -Adlibris

2.The Devious Book For Cats - By Fluffy and Bonkers

Tämä englanninkielinen eepos on jokaisen kissanystävän hyvä lukea, oppiipahan tietämään mitä kissan mielessä liikkuu ;) Suositellaan myös jokaiselle kissalle!

3.Jumalaiset kissamme - Helen Exley kirja

"Japanilaisen Yoneo Moritan valokuvat valloittavat maailmaa. Helen Exley -lahjakirjoissa Moritan kissa- ja koira-aiheiset vastustamattomat valokuvat on yhdistetty mainioihin teksteihin. Lopputuloksena ovat HanaDeka-kirjat, jotka kertovat osuvasti koirien, kissojen ja niiden omistajien elämästä.Kissat hallitsevat maailmaa, ihmiset ovat niiden orjia. Kissat ovat itsenäisiä, ylpeitä, ylenkatsovia - ja erittäin suloisia. Pitäähän se ymmärtää. Kissat ovat rakastettavia!" -cdon.fi

3 kommenttia:

  1. Emäntä: Viimeinen kirja meiltä löytyy. Nuo kaksi vaikuttavat todella mielenkiintoisilta!

    VastaaPoista
  2. Hyviä vinkkejä! Täältä löytyy hyllystä noista kaksi ja niitä kyllä voi suositella. Keltainen kirja on vielä kotiuttamatta.

    VastaaPoista
  3. Eka kirja on aivan ihana! ♥ Toka kirja on uusi tuttavuus, laitetaan korvan taakse. :D

    VastaaPoista