perjantai 2. toukokuuta 2014

Tyttöjen leffailta

Muutto ja sopeutuminen uuteen kotiin on sujunut meillä oikein mukavasti. Sohvaa ei vielä ole, eikä telkkaria, niin läppäri ja sänky saivat eilen kelvata.

Ja mikäs sen mukavampaa kuin katsella leffaa kissa kainalossa :) Adela käpertyi eilen viereeni rentoon elokuvaillan viettoon ja elokuva oli tietenkin tytöille sopiva Sex and the city 2 ;) Herkkuna meillä oli vapun kunniaksi tippaleipää.

Heron puuhaili suurimman osan ajasta omia juttujaan muualla, mutta liittyi kyllä seuraan elokuvan loppupuoliskolla :)

5 kommenttia:

 1. Ei todellakaan huono tapa viettää tyttöjen iltaa!

  VastaaPoista
 2. Wilman herkku oli tippaleipä! Sai sitä kahden sentin pätkän monena vuonna. Mistä aina tiesikin että nyt on tippaleipä aika!

  VastaaPoista
 3. taidan napata idean nyt viikonlopuksi, kunhan ensin saan jonkun noista pakotettua kylkeen makoileen (Nilssonia ei lasketa, koska se on helppo)....

  Sitten meillä olisi arkihaaste teille tarjolla, käykää nappaan jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä tyttöjenilta! Paljon parempi kuin mikään niistä, jotka edellyttää kotoa poistumista tai suuria ihmismääriä ;) Tippaleipiä meillä ei ole ollut, mutta me katsottiin eilen The Avengers. Figo jopa katsoi sitä välillä, kunnes rupesi katselemaan superkissaunia. Niissä oli varmasti silmänruokaa yhtälailla kuin elokuvassakin, ja kissalle sopivammassa muodossa.

  VastaaPoista
 5. Teillä on ollut oikein hyvä leffailta! Tippaleipineen kaikkineen! :)

  VastaaPoista