torstai 30. kesäkuuta 2011

Ja rämps! Jotain uutta!

Toissayönä henkilökunta oli mennyt juuri nukkumaan ja Heron tavalliseen tapaansa tarkkaili makuuhuoneen ikkunasta mahdollisia tunkeilijoita.

Olohuoneesta kuului:

-Mauuuuuuu! Ma-Ma-Mauuuuuuuuu!

*RaapsraapsRaaps*

-Mauuuuuu!Mauuuuuu!

*RaapsraapsRaaps Skriiiiiiikkkkkkk*

-Mauuuuu!Mmmmmauuuuuu!

-Mau!
*RÄMPS!!!!!!*


Henkilökunta ryntäsi olohuoneeseen vain huomatakseen että takaovi oli auki ja pelkän turvaketjun varassa. Ketju on onneksi niin lyhyt että kissoilla ei ole mitään mahdollisuutta mahtua ovenraosta ulkosalle. Jollei heillä satu olemaan hallussaan jonkinlaista pienennyslaitetta...?

Adela oli nyt siis oppinut avaamaan takaoven. Oven jota henkilökunta on pitänyt kissaturvallisena. Sen oven jossa "on niin jäykkä kahva että sitä ei kyllä kissa auki saa"

Adela availi ovea tuona samaisena yönä useammankin kerran ja seuraavana päivänä (erittäin huonosti nukutun yön jälkeen) kahva käännettiin henkilökunnan toimesta pystyasentoon. Nyt sitä ei vaan meinaa itsekään osata käyttää.

Mitähän sitten seuraavaksi?8 kommenttia:

 1. Seuraavaksi se oppii avamaan oven jonka kahva on käännetty. Ainakin jos jättää oven lähelle alustan, jonka päältä ottaa tukea ja seistä samalla kun tassulla kääntää. Ja ei ollut vitsi, niin meidän Aamos tekee nykyään... En edes tiennyt että se on mahdollista.

  VastaaPoista
 2. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä seuraavaksi :D Taitavia ne on (ja jos on tahtoa, on keinot, mitä ilmeisemmin...)!

  Enkä luottaisi siihenkään etteikö kissoilla voisi olla hallussa jonkinlaista pienennysaparaattia :D Tai sitten ne mahtuu muuten vaan?

  VastaaPoista
 3. Huh, hyvä että oven rako on niin pieni! Kollo ei osaa avata ovia paitsi ruokakaappien ovet. Kissat ovat kekseliäitä ja niin taipuisia mahtumaan! Olen joskus seurannut niin mistä mahtuu kissan pää niin siitä menee koko kissa. Viiksethän kuulemma viestittävät kissalle, millainen aukko on kissan mentävä.:)

  VastaaPoista
 4. Onpas täällä kauniita kuvia ja kisuista nyt puhumattakaan! Meilläkin on vieraille testi, miten päästä ulos käännetyllä kahvalla... Sama meno siis! Onneksi teillä oli turvaketju...

  VastaaPoista
 5. Onpa fiksu ja taitava! Mitähän olisi käynyt ilman turvaketjua...?

  VastaaPoista
 6. Saara: Toivon todella että meillä ei opita tuota.

  Henna, Friede ja Figo: Taitavia ovat kyllä, täytyy myöntää :)

  Sirpa ja Kollo: Jep, onneksi tuosta ei mahdu millään edes pää läpi.

  Musta ja Harmaa: Me ilmotellaan sitten heti kun ollaan keksitty uusia hullutuksia!

  Viivi: Kiitoksia kovasti. Meillä vieraat kamppailee aina varsinkin juuri tuon turvaketjun kanssa :D

  Mindy: En edes halua ajatella mitä olisi käynyt ilman ketjua.. :/ Onneksi meillä on kylläkin korkeat aidat takapihan ympärillä, mutta eivät ne kissaa pidättele jos se haluaa lähteä.

  VastaaPoista
 7. Niin, onko sellaista kissaturvallista oikeastaan olemassakaan? Meillä onneksi vaaditaan palveluja Mammalta, joten omatoimisiksi ei ole ryhdytty (ainakaan paljoa).

  VastaaPoista