lauantai 2. tammikuuta 2010

Hiiri se nenänsä kissalle menetti

Joulu meni meillä oikein mukavasti. Adela ja Heron saivat lahjaksi uuden lampaantaljan, ruokaa ja viisi uutta lelua (jotka muuten napattiin joulupakettiin kiireessä S-marketin hyllyltä). Lelupaketissa oli kaksi palloa ja kolme pientä hiirtä. Pallot eivät ole olleet mikään hitti, mutta hiiret sen sijaan... ovat olleet.


Kuinka usein kissoille osaa ostaa oikeasti mielenkiintoisia leluja? Eipä kovin usein ainakaan meillä. Siksipä henkilökunta olikin aika ällistynyt uusien leluhiirien menestyksestä. Niitä on paiskottu pitkin seiniä, niiden perässä on juostu ja niitä on noudettu. Niiden kanssa on öisin pompittu henkilökunnan päällä. Niitä on kannettu henkilökunnan iloksi jopa ruokapöytään (Ruokalautaselle!) Ja tämä hiirihurmio on kestänyt jo yli viikon :)

Yksi hiiri on menetänyt nenänsä, yksi korvansa ja häntänsä. Kaksi kissaa on menettänyt järkensä. Niin ihania hiiret ovat :)

Uuden vuoden vaihde sujui tavalliseen tapaan rauhallisesti, Adela ja Heron eivät ole koskaan osanneet pelätä rakettien pauketta.  Pörröinen uudenvuodenraketti (Adela) tosin yritti livahtaa takapihalle katsomaan tulituksia ja aiheutti henkilökunnalle melkein sydänkohtauksen.
1 kommentti:

  1. Koskaan ei etukäteen tiedä, mistä lelusta tulee se hitti. :) Kollo tykkää edelleen kissanminttujoulupukista, jonka se sai toissajouluna. Oikein hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista