torstai 7. heinäkuuta 2016

Vähän väärä raksukippo

Tää Adelan syömishomma on totaalisesti räjähtänyt käsiin. Onko meillä käsissämme täällä joku syömishäiriökissa?

Ruokailuja joutuu säännöstelemään ihan pikkuosasiin, sillä Adelalla on tapana vetää kupista kerralla kaikki ruoka kerralla ja jos sitä on ollut siinä liikaa, niin luonnollisesti se oksennetaan sitten melkein samointein (matolle).

Eilen annoin Adelalle ruokaa omaan kippoon ja Heronille omaan. Heron ei ollut kuitenkaan syömishaluinen, niin Adela näppäränä tyttönä sitten söi myös Heronin ruuat. Kohta sitten jo ujellettiinkin kovaa huonoa oloa ja tyhjennettiin matolle.

Tänään puolestaan kuulostelin viereisestä huoneesta, että Adela syö raksuja, kunnes muistin etten ollut antanut raksuja.Nachokipolla siellä sitten oltiin. Voi huoh. Miten tän muikkelin saisi oppimaan jotain järkeviä syömistapoja? Tää nimittäin syö ihan mitä vaan. Onneksi ei ehtinyt tyhjentää tuota kippoa.

Niin! Tuo keltainen lelu tuossa pöydällä on tiistaisen Tassulinna-vierailijan tuoma, saatiin namejakin! Kiitos vierailusta ;)


8 kommenttia:

 1. Toi ei ole kauhea fiksua Adela.. Sä olit eilen meidän blogissakin! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todella ole! Kiva kun päästiin teitin blogiin keekoilemaan!

   Poista
 2. Jos se on vaan vaihe? Zetor hori yhteen aikaan kaikki safkat kuin yhdellä imaisulla, mutta nyt taas syö ihan rahallisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ahmiminen on ollut tavalla tai toisella aina vähän ongelma, samoin kummallisten asioiden maistelu, mut jotenkin nyt sit vielä yltynyt entisestään. Onko tää jotain mummelikissan dementiaa?

   Poista
 3. Jätti sentään viinirypäleet kuppiin...
  Meillä on Leevillä vähän samanlainen ahmimishäiriö ja se näkyy jo vyötäröllä. Taavi suorastaan jättää ruokaa Leeville ja sitten Leevi syö, syö ja kauheimman ahmimisen jälkeen oksentaa ensin ilmoitettuaan siitä kovaan ääneen. Ja nälkä on koko ajan. Jos joku vain lähestyy keittiötä...

  VastaaPoista
 4. "Kiva" kuulla että jollain on samaa ongelmaa. Tää alkaa olla semisti rasittavaa. Miettimistä on esim lomailujen suhteen, ei voi jättää ruokaa reilummin kippoon jne. Meilläkin on ihan kokoajan nälkä!

  VastaaPoista
 5. "Jos se ratisee hampaissa, se on kissanraksua"

  - muinainen aavikkokissasanonta aikojen alusta-

  VastaaPoista
 6. Ohos! Onko tapana muuten alkanut yllättäen vai onko ollut pidempään? Jos yllättäen, kannattaa käyttää eläinlääkärillä tutkimuksissa. Jos taasen ei, niin tsemppiä rohmukissan kanssa. :D Meillä Haiku on sellainen, joka söisi melkein mitä vain ja varmaan siihen pisteeseen asti kun fyysisesti tulisi raja vastaan. Eilen onnistui nappaamaan leivän katto-osan sillä välin kun sekunnin katsoin muualle kun aloin taistelemaan kaukosäätimen kanssa. Juoksi katon kanssa toiseen huoneeseen, mutta onneksi antoi ihan hyvin ottaa kiinni ja irrotti otteen murinoitta. Kisujen omien ruokailuhetkien aikaan ei puhettakaan, että voisi poistua huoneesta tai katse herpaantua muutamaa sekuntia pidemmäksi aikaa. :D

  VastaaPoista