keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Vanity Kitty

Tiiätteks te kun Hotellien vessoissa jaetaan niitä Vanity Kittejä? No tottakai tiiätte, se on sellainen toiletin "välttämättömyyspakkaus" joka sisältää kaiken tarpeellisen pikkutarvikkeen ehostautumista varten, vaan eipä sisällä kissaa!

Mikä homma se sellanen? Kissa on kyllä ehdottomasti bathroomin ykköskaveri. Pitää huolen että asiat tulee tehtyä kunnolla. Jos tiedätte mitä tarkoitan.

Eroahdistushan siinä ehtii jo iskeä kun mamma on viisi minuuttia oven takana. Ihan ilman kissaa! 

Kissasirkuksessa onneksi vessakaveruus on ihan sallittu juttu, niin ei tule ahdistuksia. Heron ja Adela ovatkin oikein Pro-tason Vanity Kittyjä.


Vaadimme kissakahviloiden lisäksi lanseerattavan myös kissavessoja hotelleihin! Tai ei ehkä sittenkään.. kotioloissa ehkä parempi säilyttää moinen.

Mites muiden Vanity Kittyt ja Kittenit? Onko hommat hoidossa?


4 kommenttia:

 1. Homma on hoidossa! Talouden Vanity Kit(ty) antaa myös ohjeita selkeällä ja kuuluvalla äänellä.

  VastaaPoista
 2. Meillä mukaan saa tulla jos haluaa.

  VastaaPoista
 3. Meillä yleisönä olon halukkuus riippuu siitä, tuleeko ruoka mamin vessakäynnin jälkeen vai ei. :D Muuten ei kiinnosta tulla seuraksi (muttei vessasta lähdetäkään, jos siellä ollaan oltu jo valmiiksi), mutta jos suljenkin oven ja kisut jää ulkopuolelle, tullessani pois oven takana on 1-2 kissaa odottamassa. Suljetut ovet on vitsaus!

  VastaaPoista
 4. Mahtavia Vanity Kittyjä! Erityisesti tätilässä kyläillessämme Unnasta sukeutuu melkoinen Vanity Kitty, joka huolehtii ihmissäärten lämpimänä pysymisestä kiertämällä niitä alituiseen tai madaltaa stressitasoja kellahtamalla vessan matolle silitettäväksi.

  VastaaPoista