torstai 5. maaliskuuta 2015

Salikissa sheikkaa

Monet tekee heti sen johtopäätöksen et joku on salikissa ja ihan turhamainen tyyppi, ihan vaan sen perusteella mitä näkee kuvista.
Se ei oo oikein, sillä vaikka joku pönöttää kuvassa patsasmaisen kauniin komeana pinkin shakerin kanssa ja proteiinijauhettakin näkyy melkein oman painon verran, niin ei se välttämättä tarkoita sirä että tyyppi olisi jotenkin turhamainen ja kiinnostunut ainoastaan ulkoisista sekoista.

Kuvassa olevalle tyypille ulkonäkö voi olla täysin toisarvoinen seikka ja paljon tärkeämpiä ovat esimerkiksi perhe ja vihreät arvot eli mamman viekussa nukkuminen ja Adela-siskon päihittäminen sekä kauniin pöydällä seisovan Gerbera-kukan syöminen. Ettäs tiätte. Saattaa sillä kuvan tyypillä olla valtava hauiskin. Ettäs tiätte senkin.


Pönötän, siis olen,


4 kommenttia:

 1. Joo et sä Heron salia tai proteiinijauhetta tarvitse. Olet niin komea superkomea just noin! Syö sä vain ennemmin Gerberaa :) - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se protsku onki mamman hihii! ;) Mutta Gerberaa en kuulemma saa syödä! -Heron

   Poista
 2. Mutta eihän Heronin tarvii silleen hirveesti kiinnittää huomiota ulkonäköasioihin, kun se on aina joka tapauksessa niiiiiiiin hyvännäköinen!

  Gerbera ei kuulosta kissanruualta. Älä Heron sitä syö!

  VastaaPoista