maanantai 16. joulukuuta 2013

Kissasirkuksen Joulukalenteri 2013: Luukku 16

Tänään meillä on hirmuisesti puhuttu jostain kummasta ja suuresta joululahjasta nimeltä "Bemmi" , siihen liittyen tuotiin mustassa kotelossa jotain papruja sisälle kotiinkin ja ihmisten huomio oli ihan niissä kirjasissa ja lehtisissä.. Kun yritti itse mennä kaivamaan papruja kotelosta niin sanottiin että ei saa käpältää. Ei ollenkaan huomioitu SITÄ OLENNAISINTA elikkäs meitä ja oli kyllä aika tylsää.
Sitten meille sanottiin että nyt mekin muka päästään mukavammin eläinlääkäriin ja kaikkialle. . Siis täh?! Mukava ja eläinlääkäri ei vaan ole sanoja jotka sopii samaan lauseeseen! Meillä tosin on aina ollut mukavia lääkäreitä..Tää "Bemmi" on kuulemma koko perheen joululahja mutta me ei nyt olla oikein vakuuttuneita kissayhteensopivuudesta... kinkku olisi varmasti parempi. 

Onko joillain muillakin tuollainen "Bemmi" kotona joka varastaa kaiken huomion ja esiintyy virheellisesti joululahjana?  Yhillä on kuulemma sellainen "Masukka" ja onneks ei sellasta tullut meille kun meidän masukat tarvii kyllä kaiken rapsutushuomion.

Kirjoittanut joulukuun kuudentenatoista vuonna 2013 -Adela ja Heron

Tää se kuulemma on.

5 kommenttia:

 1. Joo, Helmi on samaa mieltä. Ei sovi samaan lauseeseen. Onnea auton omistajille, toivoo Mamma.

  VastaaPoista
 2. Mahdottoman makea joululahja! (Uusi auto on aina kiva juttu, vaikkakin suuri investointi. Meillekin tuli uusi. Ei Bemmi vaan Honda.) Mutta kuulkaas Adela ja Heron, tuon kyydissä on varmasti turvallista matkustaa. Koettakaa vaan ymmärtää noita ihmisiä.

  VastaaPoista
 3. No ei! Kaikki tuollaiset laitokset tietää sitä, että joutuu kuljetuskoppaan ja pahimmassa tapauksessa eläinlääkärille! Ei ole hyvä! Sopii vain epäillä sitä kissayhteensopivuutta!

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta autosta! Ehkä pienille kissoillekin tarjoillaan sitten entistäkin turvallisempaa ja tasaisempaa kyytiä :). Meidän perheeseen tuli kesällä uusi auto, samaa merkkiä kuin teille, ja koska meillä on 2 kissaa (Oliver ja Viljami: http://oliverjakumppanit.blogaaja.fi/) ostimme rekisterikilvet: CAT-II . Siinä on kummallekin kissalle oma nro:1 <3 .

  VastaaPoista