maanantai 22. huhtikuuta 2013

Television pauloissa

Eräänä aamuna Adela innostui katselemaan koiraohjelmaa, jonka johdosta televisio sai lopulta muutaman naarmukin pintaansa. Arvatenkin isäntä ei ollut kotiin tultuaan telkkarin kohtalosta innoissaan. Samalla selvisi myös syyllinen aikaisempiin naarmuihin, joiden alkuperää on arvuuteltu.


"Onpas iso pää."

"Kyllä minäkin osaisin."

"No hyvä että nuistakin on jotain hyötyä, mun kotiini ei tarttis myrkkykonnien ainakaan tulla."
Kissaohjelmat ois paljon kivampia.

14 kommenttia:

 1. Täytyy muistaa ettei television katsele noin läheltä tee hyvää silmille. Eikä televisioruudulle;)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli taannoin menossa samanmoinen sessio papukaijoista kertovan ohjelman parissa. Tarttevat kohta prillit, kun katselevat nuin läheltä toosaa - tosin silloin ei pääse tärkeimmät täpit menemään ohi:)

  VastaaPoista
 3. Kommentaattori Adela ♥

  Tuo on vissiin sellaista interaktiivista television katselua? Tai jotain?

  VastaaPoista
 4. Kollo ei yleensä televisiosta perusta, mutta taannoin tuli ohjelmaa villihamstereista ja kissakin jäi tuijottamaan, että mikäs siellä ruudulla vipeltää. ;)

  Adela on tarkkana! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kissan pitää puolustautua kynsin hampain mahdollista vihollista vastaan :)

  VastaaPoista
 6. Olis kiva tietää miten kissat näkee nuo kuvat. Jääkiekon viehätyksen ymmärrän ja tietynlaiset luontodokkarit, mutta mitähän Adela miettii tuosta koiraohjelmasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olisikin :D Adela katseli ohjelmaa pitkään ja ei näyttänyt olevan paljon vaikutusta sillä, mitä ruudussa näkyi, vaan jokaista koirulia seurattiin tarkkaan. Ohjelmassa näkyneen gepardin kanssa juostiin kilpaa ruudun poikki! :)

   Poista