lauantai 26. marraskuuta 2011

Joululahjatoiveet- ja vinkit Adelan ja Heronin tapaan

1.Pei pod kissanpeti (peipod.com) näyttää tyylikkäältä ja mukavalta nukkumapaikalta. Tyylitietoisen kissan valinta ehdottomasti. Ei me tietenkään sitä käytettäis hirveen paljosti, vaan nukuttaisiin oikeastaan aina muualla.
2.Ludde-lampaantalja (IKEA), on ollut meillä ihan pienestä asti, ja on mitä mainioin pötkötyspaikka talvipakkasilla. Kun tulee hellittelyolo, sitä on mukava myös leipoa omilla tassusilla.
3. Kissanpeti (Moderncat designs, Etsy) olisi nätti ja mukava lisäpeti meidänkin huusholliin, sillä kissalla ei voi koskaan olla liikaa lepopaikkoja. Kyllä sitä vähintään kolme petiä tarvitsee jokainen.
4. Ruoka-automaatti (Zooplus), olisi mukavaa vaihtelua tavanomaisille aktivointipalloille.Näin korkeeseen ruoka-automaattiin mahtuisi varmasti paljon ruokaa!
5. Oma kana olisi varmasti hauska, varsinkin tonttulakilla varusteltuna! Sitä voisi seurata vaikka sängyn alle, ja me tykätään myös paistetuista kananmunista. Kana saattaisi kyllä kakata aika paljon, niin se tarvitsisi kyllä oman vessalaatikon. Kanan helttaa voisi myös läpsytellä tassulla.

Jouluksi jokainen tarvitsee myös paljon herkkuja. H-E-R-K-K-U-J-A ei sovi unohtaa! Eläintarvikeliikkeistä löytyy varmasti joka makuun jotakin. Me ajateltiin toivoa maistiaisia ihan kaikista herkuista.


-Adela ja Heron

7 kommenttia:

 1. Mainio lahjalista - kissoilla pitää olla valinnanvaraa nukkumapaikoissa. :) Herkutkin ovat tärkeitä - Kollo pitää lihatikuista.

  VastaaPoista
 2. Mainio lista! Erityisesti ruoka-automaatti ja kana! Kana olisikin monikäyttöinen, eipä olla ajateltukaan sitä noin monipuoliseksi. Paitsi kananmunista me ei kyllä tykätä, mutta muuten se olis varmaan vinha. Mut ehkä joku muu vois tehdä jotain niille munille?

  VastaaPoista
 3. Hieno lista! Vallan mainio, kertakaikkiaan :)

  VastaaPoista
 4. Ei vitsit, oma kana! Huippuidea! Sit se vois kans karata ovesta ulos niin et iteki pääsis vaivihkaa kun kaikki jahtaisi kanaa.

  VastaaPoista
 5. Sirpa ja Kollo: Herkut on tärkeimpiä :)

  Friede ja Figo: Munat voitte lähettää meille! :)

  Naukulan Mamma: Joo, tätä on mietitty tarkkaan.

  Mindy: Loistoidea! Karkaileva kana :D

  VastaaPoista
 6. Kana on ehdottomasti hyvä toive, uskon, että jokaisen kissan unelmalahja! Väsäsin itsekki muutama pv sitten meidän kissojen toivelistan, mutta valitettavasti se on teihin verrattuna liian arkinen :)

  http://seriffikimi.blogspot.com/2011/11/kirje-joulupukille.html

  VastaaPoista
 7. A JA O: Ei arkisuus aina ole pahasta :) Kivan kirjeen olette joulupukille kirjoittaneet :)

  VastaaPoista