maanantai 26. tammikuuta 2009

Pissavaivoja :(


Adela on ollut nyt pari päivää sairaana. Eilen ei tullut kakka eikä pissakaan ja Adela ravasi toistuvasti vessassa yrittämässä. Epäilimme aluksi ummetusta jonka vuoksi annoimme Adelalle parafiiniöljyä. Yhden kakan Adela sai tehtyä eilen iltamyöhällä, mutta yön aikana kakka oli tullut ripulina.
Aamulla aikaisin huomasin että Adela kävi vessassa edelleen tiheään tahtiin. Adela parka sai tiristettyä itsestään vain pikkiriikkisen tipan punertavaa pisssaa. Silloin tajusin että kyseessä onkin virtsavaiva ja soitin heti lääkäriin. Saimmekin ajan heti aamuyhdeksälle ja eläinlääkärissä selvisi sitten Adelan vaivojen syy, virtsatieinfektio.
Adela on tehnyt lääkärikäynnin jälkeen nyt kolme pissaa ja on ollut senverran virkeä että on jaksanut hieman leikkiäkin. Kyllä se varmaan tästä helpottaa pikkuhiljaa.


Matka eläinlääkäriin jännitti kun
ei ollut velikään henkisenä tukena.

2 kommenttia:

 1. No voi sitä Adelaa, kun on sairastunu tollaseen ikävään juttuun, vaikka ei meillä ookkaan kokemusta noista pissasairauksista, mutta ollaan kuultu, että ne olis aika ikäviä...
  Adela on silmät suurena tossa boksissaan niin pelokkaan näkösenä, että ihan sääliks käy :(
  Mutta onneksi se lääkärissä käynti autto, että jakso jopa leikkiäkkin ja, vaikka se lääkärissäkäynti onkin pelottavaa niin aina sieltä kuitenkin apu löytyy...
  Paranemisia Adelalle <3

  VastaaPoista
 2. Pikaista toipumista Adelalle!

  VastaaPoista