lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pääsiäisarvonta! Lippuja PetExpo-messuille!


Kohta taas Messukeskus on täynnä kaikenkarvaista porukkaan ja näin pääsiäisen kunniaksi ajattelimme ilahduttaa lukijoita laittamalla jakoon MESSULIPPUJA! Ounou!


PetExpo on kansainvälinen lemmikkitapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa huhtikuussa samaan aikaan Lapsimessujen, ModelExpon, OutletExpon, Kädentaito ja Lähiruoka & luomu -tapahtumien kanssa. PetExpossa ja muissa samanaikaisissa tapahtumissa vieraili keväällä 2014  yli 45 000 kävijää.
Nyt myös sinulla ja kaverillasi on mahdollisuus myös päästä PetExpo -messuille osallistumalla arvontaan tätä postausta kommentoimalla.

Jätä kommentti tähän postaukseen ja olet mukana arvonnassa! Bonuksena voit kertoa kuinka hauskaa olisi voittaa liput :D Osallistumisaikaa on 6.4 klo: 22:00 asti ja arvomme  kaksi (2) voittajaa  joista molemmat saavat kaksi (2) lippua PetExpo-messuille.  Samalla lipulla voit käydä katsastamassa muut samaan aikaan messukeskuksessa järjestettävät tapahtumat.

Voittajien nimet julkaistaan täällä Kissasirkus-blogissa sekä Kissasirkuksen Facebook-sivulla 6.4 ennen klo 23:59, ole tarkkana sillä tarvitsemme voittajan postiosoitteen viimeistään-keskiviikkoaamuna saadaksemme kutsut ajoissa matkaan ennen viikonloppua!

Onnea arvontaan!

P.s. Jos et ole tykännyt vielä Kissasirkuksesta Facebookissa niin eikös nyt olisi jo aika! ;) Hyvää pääsiäistä kaikille!6 kommenttia:

 1. Ei vaan pysty, koska lapsimessut... Sitä möykkää ja itkun määrää ei ihminen jaksa. Sitäpaitsi ne lapset on siellä ihan vapaana.

  VastaaPoista
 2. Ei ole ennen tullut käytyä PetExpo- messuilla, harmi kyllä, mutta nyt kiinnostaisi kovastikin - 2kk sitten meille kotiutui kissapoika, joka varmasti arvostaisi kotiin tuotuja messulöytöjä...;) Joten, lippujen voittaminen olisi äärimmäisen kivaa! :D
  - Jenna

  VastaaPoista
 3. Messuille olen menossa ja liput ottaisin vastaan ilomielin!
  mussaka@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Olisi erittäin hauskaa pitkästä aikaa käydä petexpossa, muutaman vuoden ajalta on jo jäänyt messut väliin. Petexpo on kuitenkin ollut aina hauska tapahtuma, missä saa koko päivän helposti kulumaan.

  -Pilvi (pilvi07@luukku.com)

  VastaaPoista
 5. Vieläkö ehtii mukaan? :)
  marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Osallustun arvontaan!

  sinikka_nyyssonen@hotmail.com

  VastaaPoista