lauantai 14. huhtikuuta 2012

Vähennys

Heronin lääkeannostusta yritetään nyt vähentää niin että Myocholinea annetaan enää 1/4 tbl joka toinen päivä. Tällä annoksella jatketaan nyt kuukauden verran ja sitten soitellaan taas lääkäritädille. Levolacia jatketaan vielä päivittäin kuitenkin.

Heron on nyt laittanut märkäruuat banniin ihan täysin. Enää maistuvat siis ainoastaan raksut, ja se on kyllä aiheuttanut huomattavaa virtsamäärän vähennystä. Eilen pissi tuli kyllä ainakin kolme kertaa, ja tärkeintähän on että sitä pissiä edes tulee! :)

Sitten vielä sellainen huomionarvoinen asia että tämä Tasha se on kuulkaas vaan avannut myös oman blogin tämän kissablogin rinnalle. Että tervetuloa eksymään sinnekin! :)
10 kommenttia:

 1. Kyllä se Heron siitä nyt sitten hiljalleen.. Meillä kissoilla tulee aina totaalista kieltäytymistä milloin mistäkin sapuskasta, mutta onhan se ymmärrettävää, että alkaa kyllästyttää välillä. Nekku tosin syö mitä vaan, kun siihen päälle hiukan ripottelee kuivaraksuja;)

  VastaaPoista
 2. Juu, eiköhän tämä tästä :) Väliaikaiset totaalikieltäytymiset ovat täälläkin ihan tuttuja juttuja, mutta nyt täytyy keksiä toinen keino saada Heron juomaan tarpeeksi nestettä. Uusien tukoksien ehkäisemiseksi kun olisi tärkeää tehdä pisusta laimeampaa.

  VastaaPoista
 3. Onnea lääkevähennyksiin! Ja toivottavasti se pissi kulkee jatkossakin!

  Täytyypäs käydä kurkkimassa tuolla toisessa blogissa kanssa ;)

  VastaaPoista
 4. Hirmu kaunis ulkoasu (ja KISSAT!) sulla! :) Jäin kyllä ensi-istumalta seurailemaan jatkoa, eli lukijaksi poksahdin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia kovasti ja tervetuloa vaan lukijaksi! :)

   Poista
 5. Tsemppiä teille! Pienin askelin, pienin askelin...

  VastaaPoista
 6. Kaunis kuva taasen kerran. Oliko eläinlääkärillä antaa mitään vinkkiä ruokavaliosta mikä laittaisi kissan enemmän juomaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ainakin reilusti laimennettua liha-tai kalalientä neuvoi kokeilemaan. Sitä voisi antaa raksujen kanssa tai sitten muuten vaan erikseen.
   Yksi vinkki oli kanssa että laittais juomakippoja sellaisiin vähän epätavallisiin paikkoihin, siitä kuulemma monet kissat tykkää.

   Maitoa ei kuulemma saa antaa.

   Poista