lauantai 26. joulukuuta 2015

Vihreä kala ja muuta hauskaa (Jouluraportti)

Kissasirkuksen joulunaika on sujunut oikein mukavasti perheen kesken, paketit avattiin tietysti aattona ja niistä paljastuikin kaikkea mukavaa.Kaikissa paketeissa näkyivät tutut nimet: Adela ja Heron. Kilttejä on siis oltu.

"Tää on ainaski mulle. Tuoksuu kissunminttu." 

 "Noniin avaas nyt jo se paketti, vauhtia! Mä sillä aikaa hinkutan mun peppua sun lahkeeseen okei"


Paketista löytyi Heronille ihanan ihana vihreä kala jolla olikin ihan huippukiva leikkiä, pitkästä aikaa näki pojan oikein innostuneena. Pukki oli selkeästi osunut oikeaan lahjavalinnan suhteen ;) Leikki oli niin vauhdikasta ettei yksikään valokuva oikein onnistunut.

"Minunpas paketissa olikin kaksi leluu!" 


Ruokaakin tuli iso paketti. Natures Menu - merkkiä (Mustista ja Mirristä). Nämä ovatkin jo uusia suosikkeja. Erityisesti Country Hunter- sarja, jota ei kylläkään nyt lahjaksi tullut.


Tietty haliteltiin ja syliteltiin oikein kunnolla ja kissat kyllä nauttivat huomiosta. Joulupäivänä kävi oikein vieraitakin, mutta vieraita ei kyllä oikein huomioitu, sattui olemaan juuri päiväuniaika.


Iskän viekussa on kiva pötköttää ;)


Jouluvenytyksen myötä toteamme, että olivat oikein mukavat ja massua mukavasti täyttäneet pyhät. Toivottavasti muillakin on mennyt mukavasti ja kivoja lahjoja on tullut :) Me jatketaan pötköttelyjä.

4 kommenttia:

  1. Teillä on näyttänyt olleen rentouttava joulu! Ja kilttejäkin on oltu :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja lahjoja ja ihanat yhteiskuvat! :) Ihanaa, että pukki onnistui löytämään Täydellisen Lelun Heronille! :D

    VastaaPoista
  3. Hyvä joulu teillä on ollut! Ja hieno jouluvenytys myös! Hyviä pötköttelyjä ;)

    VastaaPoista