perjantai 6. marraskuuta 2015

Jotain jääny hampaankoloon

Ei kannata purra kynsiä! Se ei kannata!

Heron on koko aamun yrittänyt saada hampaiden välistä pois kynnenpalasta ja sitä on yritetty myös kaivella ihmisen avustuksella pois tuloksetta. Yllättävän kivasti poika on antanut kyllä tonkia suuta. Hanttiin on siis pantu aika vähän, josko siinä olisi ollut pientä ymmärryksen tynkää, että auttaa on vaan yritetään ;)

Millähän lie hammastikulla sitä seuraavaksi kaivelisi? Ikävästä vaivasta huolimatta Heron meni päiväunille, onneksi ei nukkumista sentään haittaa.


Mites muilla? Purraanko teillä kovasti kynsiä tai onko jäänyt jotain mahdollisesti hampaankoloon?

9 kommenttia:

 1. Hammasväliharja? Auttaisiko se? Tai hammaslanka? Onneksi meillä ei ole jäänyt mitään hampaankoloon...

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, tämmöiseen en olekaan vielä törmännyt! :D Toivottavasti viheliäinen kynsikäs sieltä lähtee omia aikojaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sieltä onneksi jotenkin sitten lähti :)

   Poista
 3. Kynsiä kyllä purraan, mutta hampaankoloon ei ole jäänyt mitään! Onneksi, tuohon kiperä ongelma on. Ei sitä voi hammaslankaakaan kissalla käyttää :-D Toivottavasti vaiva poistuu itsestään pikapuoliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kynsi lähti, ei tarvinnut hammaslankoja tai muita :D

   Poista
 4. Voih, se on viheliäs tunne kun jokin tökkii hampaankolossa! Rakulle jää toisinaan (harvoin) luisen jauhelihan luupala hampaanväliin ja selvästi tuntuu inhottavalta, ellei jopa satu. Onneksi ne on aina saatu heti irrotettua. :) Jos kisulla on hammasharja sillä kannattaa koittaa harjailla irti. Toivottavasti kuitenkin on jo irronnut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei onneksi ruokaa ole jäänyt, mutta silloin tällöin aina kynsiä. Voisi kuvitella että kynnen kuoren kanssa tunne on kisulla sama kuin ihmisellä popcornin kuoren kanssa :/ eli ei siis mukava!

   Poista
 5. Ohoh, nyt oli kyllä ennenkuulumaton ongelma. Meillä on vain avitettu repsottavan kynnensuikaleen varpaista irrottamisessa, jos se ei meinaa hampaiden avulla lähteä.

  VastaaPoista