keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Ettei kävisi näin

Kissasirkuksessa yhden sohvan elinikä on pitkään ollut n.1,5 vuotta. Tästä syystä kotiin onkin kannettu lähinnä valmiiksi käytettyjä sohvia ja ihan uudesta ei olla uskallettu edes haaveilla.

Pian, mahdollisesti jo huomenna, meille on jälleen tulossa kotiin uusi (käytetty) sohva ja jotta sille ei kävisi niinkuin edellisille, kävimme panostamassa 9,90€ ja ostimme M&M:stä pahvisen raapima-alustan.

Niin ihmeellistä kuin se onkin, raapimamestari Heron on ollut kovin innoissaan uudesta lelusta ja sohvaan ei olla koskettu ollenkaan ;)

Toivottavasti tämä innostus jatkuu uudenkin sohvan läsnäollessa!


Facebookista löytyy myös aiheeseen liittyvää videomateriaalia ;)

5 kommenttia:

 1. Vaikka meillä kissat eivät sohvia ja muita tuhoakaan (onneksi, huh!), niin ollaan silti hommattu useita vastaavanlaisia raapima-alustoja (tosin Zooplussan versioita) ja hyvin ovat kelvanneet virikkeiksi ja jopa nukkumapaikoiksi. Ja on muuten hirveän käteviä ottaa mukaan reissuunkin, jos tarve sellaista vaatii. :)

  VastaaPoista
 2. Ai teilläkin on sohvahommia! Niin meilläkin. Useammasta kulmasta vieläpä. Saisihan se ehjäkin olla, mutta olkoon noin, ei jaksa kantaa sitä pois ja uutta tilalle :D

  Hyvä että Heron on hyväksynyt uuden kynsistudion! Toivottavasti rupeaa oikein kanta-asiakkaaksi ja sohva jää rauhaan ;)

  VastaaPoista
 3. Meillä kanssa sohvan reunat revitty riekaleiksi. Onneksi vanha sohva eikä varmaan uskalla uutta ostaakkaan! Toi raapima alusta näyttää tosi kätevältä täytynee tilata ensi kerran kun m&m:stä tilaa jotain (:

  VastaaPoista
 4. Toivotaan että uusi soffanne olisi pitkäikäisempi kuin edelliset!

  VastaaPoista
 5. Peukut pystyssä! Meilläkin on (äitini mukaan) sohva ollut jo pitkän aikaa vaihdon tarpeessa, mutta en ole halunnut tuosta luopua kun se kuitenkin ajaa asiansa hyvin ja jäljet saa pitkälti peitettyä. Jos oikein alkaa ahdistamaan niin ostan sohvansuojapeiton, mutta vielä ainakaan ei ole tarvinnut. Jos uusisin sohvan, en haluaisi käytettyä ja sitten harmittaisi, jos kallis uusi olisi pian nykyisen kunnossa. :D Tosin sohvanraapiminen vähentyi huomattavasti sen jälkeen kun Haiku ihastui vaakatasossa olevaan raapimalautaan, pystytolppia sitä ei kiinnosta raapia. Joskus se kuitenkin raapii sohvaa huomionhakuisuuttaan, kuten Norakin.

  VastaaPoista