keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Vältä konfliktit kotona - 5 asiaa jotka kannattaa jättää syömättä

Vältä näitä ja pidä kotiväki tyytyväisenä:


1. Iltapalat jotka on tarkoitettu jonkun toisen iltapalaksi. Kädestä ei saa ottaa, eikä syödä. Joskus kyllä kannataa yrittää, sillä toisinaan saatat olla niin suloinen otus että sinulle hellytään antamaan jotain.


2. Mansikkakakut. Mansikka on epäilyttävä epähedelmä, odota suosiolla seuraavaan viikonloppuun, silloin sattaa olla tarjolla vaikkapa tiikerikakkua. Mansikkakakun päällä ei sovi myöskään tassutella.


3. Lounaat ja päivälliset jotka ovat tarkoitettu jonkun toisen syötäväksi. Pöydältä ei saa ottaa, tiputtaa, eikä syödä. Tässä pätee sama linja kuin iltapaloissa, välillä kannattaa yrittää, saattaa käydä tuuri!


4. Kaverin hanuri, vaikka se kuinka olisi tiellä. Vanha sanonta kuuluukin: -Kun pakarasta puraisee, saattaa tulla tassusta.


5. Kukat. Nuo kauniit herkulliset ihanat kukat.. nuo pinkit syötävän rapeat terälehdet, vihreät rapsakat varret... tuo varmasti herkullinen maku... kasvin karvapalloja ulostyöntävä vaikutus...


"Mitä? En ees ollu syömässä herkullista kukkasta! En! Varmasti en!"

--------------

Mites muilla? Maistuuko terälehdet tai varret? ;)

5 kommenttia:

 1. Onneksi meillä jätetään maljakkokukat rauhaan!

  VastaaPoista
 2. Kyllä sinä Adela olet niin samisnäköinen minun kanssa! Herkkuja kannattaa aina kokeilla saada! Ja tuo sanonta pitää niin paikkaansa; minulla on kynnetkin tassuissa! - Pepsi

  VastaaPoista
 3. Aina kannattaa yrittää, ainakin jos on noin kaunis! Kukista meillä ei kissaeläimet välitä niinkään, paitsi jos niissä on niitä ohuita "heiniä" koristuksena. Ne on vastustamattomia!

  VastaaPoista
 4. Kolmoskohdan katkiksiin ei kyllä noi säännöt päde! Ne on niiiiin hyviä, et voi ottaa lautaselta. Tai jos ihmiset on pilanneet ne jollain soossilla, niin sit ei. Mansikat haisee pahalle, niistä menee ihan nenu nirppaan. T. Sofi

  VastaaPoista
 5. Haiku saisi lukaista nuo toisen ruuat -kohdat. :D kuten sanonta kuuluu, tilaisuus tekee varkaan ja jos tilaisuutta ei tule niin ainahan voi etenkin pahaa aavistamattomilta vierailta vähän kerjätä, jos vaikka onni suosisi.

  VastaaPoista