tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kotiutuneet

Muutto sujui kaikinpuolin hyvin ja meillä onkin jo mainiosti kotiuduttu. Liekö taas Feliwayn taikaa? :)

Automatka  uuteen paikkaan tosin oli totista kauhua Heronille, joka oli koko matkan aivan shokissa. Läähätti ja henkitti hurjaa vauhtia, sydän löi tuhatta ja sataa. Huudollaan se sai Adelankin jo hieman panikoitumaan ja avaamaan ääntään. Heti kun päästiin kotiin, jossa tutut huonekalut jo odottivatkin, meno rauhoittui.

Adela on ollut paljon rennompi kuin ennen ja on ollut erityisen innoissaan saunan olemassaolosta, sellaista ei ole meillä aiemmin ollutkaan :) Tyttö taitaa olla vähän hermoheikko stressaaja luonnostaan niin feromonihaihdutin tasapainottaa meininkiä. Heronkin on pikkuhiljaa rentoutunut, nyt uskaltaa jo nukkua masu kohti taivasta, eli ei ole enää ollenkaan niin varautunut :)

P.s. Kissoille suoritettu "kisapunnitus"  kertoi sen, että meillä homma on kääntynyt vinksinvonksin. Adela (parhaimmillaan 5,6 kg) painaa nykyään 4,1 kg ja hoikan (ennen 4,5 kg) Heron-pojan painoksi on muodostunut 5,5 kg. Alkaa poika olla jo aika vonkale.

5 kommenttia:

 1. Automatkat ovat varsinaista kidutusta vaikka jotkut kissat kuulemma siitäkin tykkäävät. Kiva kuulla, että kotiutuminen on sujunut hyvin. Kävimme tänään eläinlääkärin puntarissa, tasan kuusi kiloa.

  VastaaPoista
 2. Automatkat ovat kyllä todella syvältä! Onneksi shokki meni ohitse. Ihanaa että pääsette saunomaan omassa saunassa.

  VastaaPoista
 3. Hyvä että muutto meni hyvin!

  Minä totesin, että pitäisi varmaan käydä kissojen kanssa autoajelulla ihan vain muuten nyt muutamia kertoja. Silleen lyhyesti. Nyt niitä on viety ainoastaan eläinlääkärille... Onneksi Heroninkin shokki meni ohi, jos se jo vatsapuolta esittelee, pitäisin tilanteen olla aivan hallinnassa ;)

  VastaaPoista
 4. Teillä siis se Feliway todella toimii! Onneksi olkoon! Meillä ei ole oikein toiminut... Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista