tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivän arvonta!

Koska meille on suotu niin ihania ystäviä tämän blogin kautta, haluamme järjestää kiitokseksi pienen arvonnan. Varsinkin näin vaikeina aikoina on ollut ihanaa huomata kuinka moni aidosti meistä välittää. Kiitos <3

Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttilaatikkoon vastauksen alla olevaan kysymykseen, sekä yhteystietosi- eli sähköpostiosoitteesi tai blogilinkkisi.

Kerro meille:

Miten kissasi osoittaa hellyyttä/kiintymystä/ystävyyttä sinua tai lajitovereitansa kohtaan?  (Jos sinulla ei ole omaa kissaa, voit kertoa vaikka jonkun mukavan kokemuksen jonkun kissan kohtaamisesta. )

Arvonta sulkeutuu lauantaina 18.2.2012 KLO:23:59 ja tämän jälkeen jätetyt kommentit eivät osallistu arvontaan. Arvonta suoritetaan  sunnuntaina 19.2 ja voittaja julkaistaan tuolloin.

Arvomme kaksi voittajaa, pääpalkinnon sekä "lohdutuspalkinnon   toiselle onnekkaalle.

Arvonnan palkinnot:

Ensimmäinen palkinto: Voittaja saa valita kuvassa näkyvistä kahdesta erilaisesta kissanpentuaiheisesta kalenterista mieluisamman. Lisäksi mukaan tulee pieni hiirilelu sekä suklaata makeannälkään.

Toinen palkinto: Jäljelle jäävä kissanpentuaiheinen kalenteri.

 Onnea kaikille arvontaan! (Toivottavasti ei unohdettu mitään olennaista :D)

Niin joo... Voittaja julkistetaan sit täällä meidän blogissa :D

Lopuksi vielä ystävänpäivätervehdykset Heronilta ja Adelalta:


17 kommenttia:

 1. Hyvää Ystävänpäivää teille! ♥

  Helmi osoittaa kiintymystä/hellyyttä ja ehkä rakkauttakin minua kohtaan joka ilta nukkumaanmeno aikaan. Silloin käteni saa pienen iltapesun samalla kun rapsuttelen Helmin poskea ♥

  VastaaPoista
 2. Meillä ainakin alkaa kova hurina jo pienestäkin kosketuksesta ja kyllähän sen katseestakin näkee, että tykätään.

  Prikun kun nostaa syliin, niin hän oikein painautuu minua vasten ja silmät menevät kiinni.

  Killille varmaan suurin ystävyydenosoitus on pelkkä syliin tuleminen ja rentoutuminen, neiti ei kolmeen vuoteen ole uskaltanut tulla syliin ja vihdoin joulukuussa voitti pelkonsa ja on siitä lähtien tullut lähes joka päivä syliin, joskus jopa useita kertoja saman päivän aikana :)

  Hyvää ystävänpäivää teillekin!

  VastaaPoista
 3. Kissani Jaffa osoittaa hellyyttä monella lailla.
  Puskee, kehrää, nuolee, tulee syliin ja tuijottaa siristetyin silmin tiiviisti silmiini.
  Illalla tulee sänkyyni ja ensiksi leipoo oikein vatvomalla mahaani (hurjaa,jos on pitkät kynnet!) ja sitten asettuu mahani päälle lepäämään.

  VastaaPoista
 4. Myöhäiset ystävänpäivätoivotukset!

  Ihana kysymys, jonka vastauksia varmasti on mukava lukea. :) Mindy osoittaa kiintymystä ainakin puskemalla kasvoihin oikein voimalla, kun se pääsee leikkimään tämän hetken lempileikkiä eli peiton alla olevan käden metsästystä. Puskua edeltää erityinen läpitunkeva katse. Hauskaa on myös se, kun parasta herkkua eli possunsydäntä antaessa Mindy käy ensin kiehnäämässä tarjoilijan ennen kuin aloittaa syömisen.

  VastaaPoista
 5. Kollo tulee syliin tassuttamaan ja pyyhkii poskeaan omaan poskeeni, hurisemalla samalla.

  Hyvää ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
 6. Vili osoittaa lämpöä ja rakkautta aamuisin tulemalla vessaan kanssani. Hän puskee tomerasti ja nuolee otsaani rohkaisemalla uuteen aamuun seisomalla liukkaan lavuaarin kaiteella, kun itse istun vastapäätä *piip*

  VastaaPoista
 7. Hyvää ystävänpäivästä seuraavaa päivää teille:)

  Sijaiskissa Myrsky on kova poika kehräämään ja puskemaan. Näin talvella kissa tulee sänkyyn nukkumaan ja leipomaan. Leipominen taitaa olla kissan intohimo.

  VastaaPoista
 8. Kun tulen kotiin, kissa kävelee ovelle ja käy selälleen makuulleen koska tietää minun antavan rapsutuksia. :)

  http://betterthingsarecoming.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Molemmat kisuliinit meillä ovat kovia puskemaan ja kehräys muistuttaa jotakin suurtakin moottoria silloin kun hellyys puskemiset alkavat. Lisäksi Leevi tunkee syliin tilanteessa kuin tilanteessa, jopa vessassa! On myös hankala laittaa pyykkiä koneeseen puskeva kissa sylissä, mutta minkäs teet...
  Heron ja Adela näyttävät jälleen oikein hyviltä kuvissaan:D

  VastaaPoista
 10. Meillä kissat osoittavat rakkauttaan puskemalla ja kehräämällä, sekä nukkuvat lähes aina meidän jalkopäässä. Myöskin herätys viikonloppuisin tapahtuu usein puskemalla :)

  Ada
  adalmiinan@wippies.fi

  VastaaPoista
 11. Paavo ja Harmikin tulevat viereen/syliin kehräten makaamaan ja Harmi myös puskee. :) Ihanat nuo kuvat <3

  Blogissamme on teille tunnustus!

  VastaaPoista
 12. Vaikea sanoa, mitkä ovat pyyteettömiä hellyyden osoituksia ja mitkä vaan sitä, että kissa haluaa jotain ;D Meillä Hani aina ilmoittaa vaativasti kimakalla äänellä, kun hän haluaa huomiota ja roiskaisee enempiä kyselemättä mun syliini :D Töppönen onkin sitten enemmän isin poika, mutta kyllä sekin välillä kömpii mun päälleni tai kainaloon nukkumaan. Ja toisiaan kissat puskee ja pussailee kovasti ^_^

  VastaaPoista
 13. Me vastattiin meidän blogissa, kun haluttiin kuvia tukemaan kertomustamme. Ei tiedetä hyväksytäänkö vastaus, mutta vastattiin siltikin ;)

  Hyviä päiviä kaverit! Ystävänpäivä jo meni, mutta ei se haittaa, kun ystävät ei ole päivästä kiinni ♥

  VastaaPoista
 14. Hellyttävin luottamuksen ja toveruuden osoitus Unnalta on, kun tyty kömpii kainalooni nukkumaan kylässä ollessamme. Kylki kyljessä kehrääminen kertoo, että ollaan samaa porukkaa :)

  VastaaPoista
 15. Mukava kysymys, meidän kissamme ei liikoja ihmisistä välitä, paitsi silloin kun tahtoo jotain, jolloin kehräys ja jaloissa pyöriminen ja päällä pökkiminen saa aivan valtaisat mittasuhteet.

  VastaaPoista
 16. Meidän perheen leipuri on Sohvi, sillä on aiemmin vastanneen Jaffan kanssa samat iltarituaalit. Lisäksi Sohvi harrastaa pieniä lipaisuja ohi mennen sekä ihmisilleen että Jamekselle. Jamppa on sitten varsinainen seuramies ja vauva (öhöm, pian 4v), se tulee mahan päälle/syliin, kehrää ja kuolaa armottomasti, puskee, nuoleksii sormia ja välillä tuijottaa transsissa silmiin. Keskenään kissoilla on ystävänpäivä lähes joka päivä, nukkuvat päikkärit vieretysten, pesevät päät ja kaulat, leikkivät ja touhuavat muutenkin yhdessä.
  -Laura, Sohvi ja James-
  lj.vihonen@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Lajitovereitaan kohtaan ei meidän kissa todentotta osoita minkäänlaista hellyyttä tai kiintymystä. Jos jokin toinen kissa erehtyy meidän pihapiiriin, saa kyllä kylmää kyytiä pois. Muuten ihan ne perusjutut; kehräys, kiehnäys, surkea tuijottaminen ja maukuminen, yleensä kyllä toimii suunnitellulla tavalla ja kissa saa kaipaamaansa huomiota.

  VastaaPoista