torstai 2. helmikuuta 2012

Toivoa, iloa, rakkautta

Eilen Heronilta poistettiin ompeleet takalistosta, antibioottikuuri loppui ja eläinlääkärin mukaan kaikki on ok :) Virtsaamista auttavaa lääkitystä jatketaan vielä, mutta siitä pitäisi olla mitään haittaa pitkäaikaisemmassakaan käytössä.

Kauluri-Makuuhuonelandian lähettiläs Heronilla oli illalla vuorossa valtiovierailu. Juhlan kunniaksi kaulurittomuus oli tietenkin paikallaan. Olohuoneen Herttuatar Adela oli suopealla tuulella, ja tervehti Heronia suukoin ja pienin pesu-elein.
Ilmeisesti Heron oli paljon tutumman näköinen ilman kauluria, sillä aikaisemmin Adela on vierastanut aikalailla. Käynyt välillä vähän haistelemassa tuntematonta uimarengaspäätä, ja sitten peruuttanut äkkiä pois :)

Valtiovierailuun oli varauduttu tietenkin asianmukaisin banderollein :)

8 kommenttia:

 1. Oli mielessä kysyä miten Heronilla menee Adelan kanssa mutta tästäpä se selvisi. Meilläkin kaveri muuttuu epäilyttäväksi hiippariksi tötterö päässä. Paitsi ettei James hiipparoi vaan saa aina neliraajahalvauksen, en tiedä olisiko tuo rengas yhtään helpompi jos on tulevaisuudessa tarvetta. Edellisen postauksen kuva on kyllä huippuosuma ja samalla ilmeinen paljastus miten Heron rentoutuu päätähuimaavien extreme-harrasteidensa välillä :) Terkuin Laura, Sohvi ja James

  VastaaPoista
 2. <3 Mallikasta toipumista ja ystävällishenkisiä valtiovierailuja. Nämä olivat loistavia uutisia!

  VastaaPoista
 3. Toivoa, iloa, rakkautta!
  Ihanaa:)

  VastaaPoista
 4. Suloinen kuva ja ihanat kuulumiset! <3 Adela sitten peruutti kuin ennen vanhaan kääntämättä selkää arvohenkilölle. :) Varsinkin näiden jälkeen puistattaa, kun ajattelee toista teille tarjottua vaihtoehtoa.

  VastaaPoista
 5. Kissakaverit tapasivat! Varmaan pian he pääsevät tavalliseen elämään.
  Hyvää paranemista sinulle Heron!!

  VastaaPoista
 6. Hienoa! Valtiovierailut ovat niiiiin hienoja, varsinkin onnistuneet!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, että diplomatiavierailu sujui sydämellisissä merkeissä :) Banderolli kuvastaa hyvin kuvan ja tekstin tunnelmia.

  VastaaPoista
 8. Hienoa hienoa! Tällasia uutisia on aina mukava lukea. Paljon silityksiä Adelalle ja Heronille!

  VastaaPoista