maanantai 9. tammikuuta 2012

Puskutraktori voi paremmin

Kiitos kaikille taas ihanista kommenteista <3 Te blogikaverit olette ihan parhaita. Kaikki tsemppaavat terveiset on välitetty Heronille!

Eilen päivällä Heronin vointi alkoi olla jo parempi ja pissoja ei tullut enää vääriin paikkoihin. Ruokakin maistui jo jonkinverran. Illalla pissaaminen alkoi taas olla hankalaa ja vessassa ramppaaminen alkoi taas. Kakkaa ei tullut vieläkään, vaikka olimme jo uudemman kerran antaneet parafiiniöljyä sekä kaksi kertaa tujauttaneet peräruiskeenkin. (Tuo peräruiskekokemus oli kammottava niin kissalle kuin henkilökunnallekin) Soittelimme taas päivystävälle eläinlääkärille, joka neuvoi meitä menemään heti seuraavana aamuna sellaiselle eläinklinikalle, joka voisi mahdollisesti tehdä suolihuuhtelunkin.

Tänään Heron pääsikin sitten "iskän" kanssa kahdestaan jännittävälle eläinlääkärikäynnille, kun minulla oli  muuta pakollista menoa. Poikien reissu oli mennyt kuulemma hyvin, ja automatkalla oli rupateltu kovasti.

Heron pääsi röntgenkuvaukseen, josta ilmeni, että virtsakiviä ei ole, mutta suoli on edelleen täynnä ulostetta.
Heronin pippeli oli niin turvoksissa ja tulehtunut, että se luultavasti teki ulostamisestakin niin vaikeaa. Suolta tyhjennettiin ja Heron sai  kipulääkkeen ja kortisonipiikin, jonka pitäisi vähentää alapään turvotusta siinä määrin, että pissaaminen ja kakkaaminen ei olisi enää niin kivuliasta. Vaikka Heroni ei ulostaisi vielä pariin päivään, niin siitä ei tarvitse kuulemma olla huolestunut. Kakankin pitäisi sitten tulla, kun tulehdus ja kipu on helpottanut. Ulostemassa suolessa oli eläinlääkärin mukaan ollut kuitenkin melko pehmoista, eli mitään pahaa ummetusta ei pitäisi olla.

Kotiin palattuaan Heron on ollut oikein pirteä ja puskevainen ja (Urinary)ruokakin on maistunut. Pissapaakut ovat olleet jo paremman kokoisia :) Poika vaan puskee niin kovasti että kohta on otsa varmaan ihan klommoilla. Kokoajan kuuluu vaan *kops* *kops* :D Kissat joutuvat nyt vielä olemaan eristyksissä toisistaan, kun Heronin pissaamista ja kakkimista täytyy vielä seurata. Antibioottia jatketaan, sekä tarvittaessa kipulääkettä. Ehkä tästä vielä selvitään!

Kiitti kaverit tsempeistä! Ne on auttanu mua jaksamaan! <3 -Heron

13 kommenttia:

 1. Ihanaa, että Heron voi jo paremmin :) Tsemppiä toipumiseen <3

  VastaaPoista
 2. Ihan paras uutinen tälle päivälle (klo 0:05 tietokoneen kellon mukaan ;)

  Toivotaan että tulehdus helpottaa ja "ykköset ja kakkoset" saadaan kulkemaan. Ihana kuva toipilaasta ja varmmasti parempi vointi on kotijoukoillekin ihanaa mannaa hirvittävän huolen jälkeen.

  Kortisonipiikistä ajattelin infota, että ainakin Lealla se kiihdytti valtavasti janontunnetta. Mulle eivät eläinklinikalla siitä huomanneet sanoa ja silloin kissasta huolissani ollessani huolestuin siitäkin että se paljon enemmän kuin normaalisti. Kortisonilääkityksen kanssa paljon juova kissa on kuitenkin ns. tiedossa oleva "oire".

  VastaaPoista
 3. Voi poika-parkaa <3 Hyvä kuitenkin, että kipulääkitys on kunnossa niin pikkupotilas saa keskittyä paranemiseen ja ankaraan puskemistoimintaansa :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja uutisia! <3 Ehdin jo huolestua, kun mitään ei kuulunut, mutta nythän puskutraktorin asiat ovat jo paljon paremmin. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania uutisia♥
  Täälläkin jo mietittiin että mitä mahtaa pikkupotilaalle kuulua. Kiva kuulla että puskutraktori toimii taas:)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä kuulostaa - kiva lukea toiveikkaita uutisia! Varsin herttainen kuva potilaasta <3

  VastaaPoista
 7. Ihana Heron puskutraktori :-)
  Reipasta toipumisen jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Huikeaa! Parhaita uutisia pitkään aikaan! Tsemppiä vielä, että loputkin vaivat menee pois ja Heron pääsee taas Adelan kanssa yhteen.

  Ihana tuo "kohta on otsa varmaan ihan klommoilla" ♥ Purrrr Purrrrrrr *pusk* *Pusk* ♥

  VastaaPoista
 9. Iloisia uutisia nämä! Kyllä poika alkaa jo tulla kuntoon, ei hätiä :-)

  VastaaPoista
 10. Hyvä, hyvä, kuulostaa jo paremmalta;)
  Eiköhän se siitä.

  VastaaPoista
 11. ♥ Loistavaa! Onneksi näin uutiset jo illalla puhelimenvälityksellä! Muuten en tiedä olisinko saanut unta... Valitettavasti vain sitä kautta ei voi kommentoida. Aivan loistavaa, toivottavasti jatkuu samaan malliin ♥ (ja sanavahvistus oli metro, eli yhdenlainen puskutraktori kai sekin :) )

  VastaaPoista
 12. Hieno homma! :) Rapsutuksia potilaalle! Ja Adelalle myös! <3

  VastaaPoista
 13. Kiitos kuulumisista! On teillä ollut huolta ja hoitamista!
  Aina on hyvä kun vaivojen syy ja oikea lääkitys löytyy.
  Kaikkea sitä tuleekin kisuliinien osaksi.
  Ihana kuva, silityksiä pehmoiselle masulle!

  VastaaPoista