torstai 22. joulukuuta 2016

Uudet tuulet ei ole hyviä - kissa murroksessa


Mikään ei saisi muuttua, mutta aina vaan muuttuu. Tällä viikolla on mokomat menneet säätämään kiipeilypuuta "paremmaksi". Suoristivat sen ja uusivat köysiä. Ihan hyvä se oli ennestään. No onneksi olen jo melkein tähän uudistukseen tottunut. Seinään laitettua lisähyllyä en käytä. Enenen en!

Eikä siinä vielä kaikki. Ne mokomat purki mun sängyn makkarista. Just sen mihin sillon vuosia sitten leikkauksen jälkeen pissinkin. Hyvä sänky oli. Tuttu ja turvallinen runkojoustinpatja.


Nyt siinä tilalla nököttää joku jenkki. Iso on ja uuden tuoksuinen. Ei ollenkaan tuttu ja turvallinen. Vanhan sijauspatjan kanssa olen nukkunut nyt saunassa. Uudessä sängyssä en ole yhtään yötä suostunut nukkumaan, yhdet päikkärit kyllä mamman kanssa, mutta ei ei ei.. Epäilyttävä on sänky yöunia varten.

Adela siitä tykkää. Mutta Adela nyt onkin Adela.


Ei saisi näin suuria muutoksia tehdä vanhan herran elämään. Ennen kaikki oli paremmin.

Hyvää joulunodotusta kuitenkin kaikille, toivon lahjaksi vanhaa sänkyä takas.

-Heron5 kommenttia:

 1. Voi sun kaa, pahoin pelkään että et saa vanhaa sänkyä lahjaksi! Mutta kyllä se hyvä joulunhenki sullekin löytyy, ootapa vaan.

  VastaaPoista
 2. Aika paha, että kiipeilypuu ja uusi sänky yhtäaikaa! Hieman liikaa yhdellä kertaa. Nih. Koita kestää Heron ♥

  VastaaPoista
 3. Vai vei ne vanhan sängyn? Auttaisiko uuden tuunaaminen oman näköiseksi?

  VastaaPoista
 4. Kääks, kun on paljon muutoksia kerralla!

  Tuttua ja turvallista ja uutuudenjännää joulua!

  VastaaPoista
 5. Monta muutosta yhtä aikaa, huih! No mutta jenkissä on aivan ihana nukkua, meillä on kans jenkki. Hienosti myös sängyn alle pääsee tarvittaessa piiloon ilman, että mami pääsee hakemaan sieltä pois...

  VastaaPoista