perjantai 19. helmikuuta 2016

Komppaniassa kehräys!


Adela tuli tänä aamuna herättelemään ruokkijaansa lempeällä kehräyksella, mukavaa vaihtelua tavanomaiselle. Yleensä meno kun on hirmuista hyörintää hiusten syönnillä ja seinän nuolennalla varustettuna.

Aamupalaksi tarjoiltiin Natures Menua, josta on muodustunut meillä uusi lemppariruoka, tätähän joulupukkikin toi ;)"Tää vihree pussi, sen mä tahon."

Adela oli malttamaton, mutta Heron odotteli kiltisti lattialla.


Huomattiin että nää meitin herkkusapuskat on tällä hetkellä tarjouksessa yhteistyökumppanillamme Peten Koiratarvikkeessa. Josta saa myös kissan tarvikkeita ja ruokia oho!

Tarjouksessa on juurikin tämä kyseinen aamiais multipack, ( voi syödä myös muina aikoina höhö ) jossa on muutamaa eriherkullista makua maisteltavaksi. Suositellaan ehdottomasti kokeilemaan, njam! Heronin erityislemppareita ovat saman merkin Country Hunter- ruuat. Ankka ja Fasaani lempimakuna. Sori miljuunat, linkitykset, ollaan vaan ihan pähkinöissämme näistä herkuista :D

Mitkäs on muiden herkkuruokamerkkejä? Mitä suosittelisit maistamaan? Onko teillä jo kokeiltu näitä meidän lemppareita?

Mahtavaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!


12 kommenttia:

 1. Nuo siis maistuvat mustavalkoisille kissoille hyvin Adela? Miten saisin palvelijan ostamaan näitä minulle.. - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Maistuu! Sun täytyy nuolla sen tukkaa, toimii! -Adela

   Poista
 2. Ihana aamu ♥

  Olikohan se tuota Natures Menun jotakin penturuokaa, missä luki että täysravinto kissanpoikasille :-D Ostin kerran kokeeksi, kun luki niin hassusti. Figo ei kyllä tykännyt siitä, mutta eipä Figo ole enää poikanenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Oih, ehkä tosiaan johtui siitä että Figo ei ole poikanen enää :D Nää aikuisten pöperöt ainakin maistuu meillä niin hyvin :P

   Poista
 3. Suloinen herätys:)
  Olga joskus viikonloppuaamuna herättää myös hiusten nuolemisella. Osa lipaisuista menee otsalle, joten sitten on puoli päätä märkänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naama on pestävä aamuisinkin, ehkä Olga haluaa säästää palvelijan aikaa? ;) :D

   Poista
 4. Meillä on joskus ostettu noita, samoin sitä Country Hunteria! Molemmat maistuivat kaikille oikein mainiosti :)

  VastaaPoista
 5. Ihana herätys, täälläkin samantyylinen tänään, tosin Nora tuli kainaloon ♥ Natures:menu on toiminut meillä matkaruokana. Se on ainut patee mitä Raku suostuu syömään eli on tosi maistuva täälläkin. :)

  VastaaPoista