lauantai 13. helmikuuta 2016

Haluan kanakinkkua! (Video)Tänään Heron tuli aika kiltisti pyytämään kuppiin täytettä heti unilta noustuaan :) Hurmaava poika kerrassaan on höpöttelyidensä kanssa!

Tänä aamuna syötiinkin Cosma naturen Kana& Kanakinkkua... tuo kanakinkku sana tuppaa naurattamaan jostain syystä kovasti. Ennen tätä tuotetta tiedossa meillä oli ainoastaan ihan vain se kinkkukinkku, eli kinkku. Kanakinkku.. hih.

Cosman purkit ovat olleet meillä tosi kuumaa kamaa, ei kirjaimellisesti, vaan ruoka katoaa lautaselta ihan hetkessä. Zooplussalla onkin nyt Kokeile Cosmaa- kampanja ruuista meneillään ja esimerkiksi kanafilepurkkeja voi ostaa hintaan 0,50€ purkki, eli melkein puoleen hintaan 21.2.2016 asti. Täytynee laittaa tilausta taas menemään!


Onkos muut maistaneet Cosmaa jo? Me aloitettiin maistelu vasta tämän vuoden puolella.

Kissasirkus kun tekee nykyään pienimuotoista yhteistyötä Zooplussan kanssa, niin jatkossa varmaan tulee bongailtua enemmänkin kavereille aina hyviä tarjouksia sieltä kun sattuu eteen. Laitetaan tietty hyvä kiertämään ja kavereillekin masut herkkuja täyteen eikä syödä itse kaikkea.*

6 kommenttia:

 1. Kurrr Heron ♥ Sulla on niin nätti äänikin (sen lisäksi että koko poika on tietysti aivan hurmaava) ♥

  VastaaPoista
 2. Me kuunneltiin Heron sua tosi tarkkaan! Onks kanakinkkua ihan oikeasti ruokana? Minulle sanotaan kanakinkuksi leikettä, joka on kanasta, mutta minä luen sen kinkkusanastoon. - Pepsi

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on ollut tota, mutta ei tykätty. Mamin mukaan ollaan tosi outoja. -Devi-

  VastaaPoista
 4. Oi kun sä niin pienellä ja kauniilla äänellä pyydät ruokaa :)
  Kanakinkku, aika hassu. Onkohan sillä siivet ja saparo?

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana ääni, suloinen Heron ♥ Minkähänlainen mutanttiotus tuo kanakinkku on? :DD

  VastaaPoista