maanantai 9. marraskuuta 2015

Viikonloppuna täti kävi messuillaLemmikkimessuille lähdettiin lauantaina kiertelemään bloggaajapassi rinnassa ja suu hymyssä, tavoitteena inspiroitua ja haalia mahdollisesti herkkunäytteitä kassi täyteen ;)


PrimaCatin ständillä oli huippuja messutarjouksia ja kova kuhina. Saimme kotiinvietäväksi testiin ison kassillisen kissanruokaa ja uusia herkkuja,. Maisteluista seuraa tiedotusta myöhemmin. Myös Royal Canin lahjoitti muutaman märkäruokapussukan senioriruokia sekä alekuponkia seuraavaan isoon ostokseen. Ilmaisen näytteen noutamiseksi saimme myös kupongit raakaruokia tarjoavalta yritykseltä, mutta firman nimi on messurytäkässä unohtunut ja kupongitkin ovat ilmeisesti "hyvässä tallessa". Toivottavasti löytyvät mokomat että päästään kokeilemaan :D

 Iloinen messukissatäti kissamessumekossa oli onnellinen kantamuksineen.


Näyttelyissä kissat olivat söpöisiä! Ihania ruttunaamoja ja nahkakissoja ja puuhkahäntiä ja pinksunenuja. Ei voinut kuitenkaan koko päiväksi jäädä ihastelemaan. Harmi. Ois voinut.Myös Metsä-, Kädentaito-, Outlet- ja Elma messuilla oli kaikenlaisia mielenkiintoisia juttuja, metsäpuolella ihmeteltiin mm. siitakesienien "kotikasvattamoa", kädentaitopuoli oli täynnä kaikkea ihanaa ja inspiroivaa, Elma messuilla oli suloisia ja hassuja alpakoita! Saattaa olla että messukissatätille tarttui mukaan aika hinnakas alpakanlankahuivi sitten ihan viime metreillä ja saattaa olla että myös Outlet messuilta hamstrattiin kassit täyteen purkkia ja purnukkaa. L'oreal because you're totally worth it uknow.


Kaiken kaikkiaan aivan huippu messupäivä, suuret oli kantamukset kotiinlähtiessä ja eikös siihen ja iloiseen alpakan naamaan sitten tiivistykin se messujen syvin olemus ja elämän tarkoitus?

Toivottavasti myös muilla oli kivaa!

Nii, ja voitettiin me Rekku Rescuen arvonnasta mm. hieno huivi johon yks aika komee poika eilen pukeutui! Kuva löytyy >>>facebookista<<< ;)

8 kommenttia:

 1. Komee oli poika huivissa :D Sinullakin on ollut kivat messut. Ja ihana tuo alpakan kuva :D

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa kaikinpuolin oikein onnistuneilta messuilta! Mun ei pitäis lukea yhtään kenenkään messuraportteja, kun alkaa ärsyttää että itsellä meni koko viikonloppu töissä.. :D

  VastaaPoista
 3. Heron suhtautuu Rekku rescue -mallina olemiseen asiaan kuuluvalla vakavuudella!

  Nähtävästi on ollut mukavat messut!

  VastaaPoista
 4. Monipuoliset messut! Varmasti kaikille löytyy jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntui että tällä kertaa löytyi niin paljon kaikkea enemmän kuin aiemmin :)

   Poista