tiistai 3. marraskuuta 2015

Arvonta! Voita lippu lemmikkimessuille!
Virallinen valvoja on kovin väsynyt, mutta sai kuitenkin jutun jujun jotakuinkin artikuloitua.

Arvonnan palkintoina jaetaan 2 voittajalle kumpaisellekin yksi lippu lemmikkimessuille.
Ekstra bonuksena arvotaan myös kolmas voittaja joka saa jonkun hauskan kissamaisen ja syötävän palkinnon toimitettuna kotiosoitteeseensa. Nam!

Eli yhteensä kolme palkintoa ja kolme voittajaa!

"Lemmikkimessut järjestetään 7.-8.11.2015
Lemmikkimessut järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa  ja kuudetta kertaa Messukeskuksen Meidän viikonlopussa. Mukana on taas tuttuun tapaan mm; koiria, kissoja, lintuja, marsuja, kaneja, terraarioeläimiä, rottia, hiiriä ja frettejä.
Voit tutustua messujen ohjelmaan ja näytteilleasettajiin näiltä sivuilta. Muista, että sivustoa päiviretään aina messuihin saakka.
Messut ovat osa ELMA Helsingin Maaseutumessut-, Metsä-, Kädentaito-, OutletExpo- ja Lemmikkimessut -tapahtumakokonaisuutta"

Arvonta on siis käynnissä, arvonta-aika päättyy tänään 3.11.2015 klo 21.00. Voit osallistua jättämällä kommentin tänne blogiin kommenttiboksiin. Voittajat julkaistaan täällä blogissa arvonta-ajan päättymisen jälkeen viimeistään klo 21.30. Sitten voittajat voisivat lähetellä meille sähköpostia osoitteeseen kissasirkus / at / gmail.com niin saadaan lippuasiat nopeasti kuntoon.


Onnea arvontaan! Muista käydä tykkäämässä meistä myös >>>>facebookissa<<<< niin saat tiedon arvonnoista ja muusta hauskasta helpommin silmiesi eteen ;) 


7 kommenttia:

 1. Mukana, koska vaikka jollain on kyllä blogipassi taskussa niin sen avecilla eli tyttärellä ei olekaan lippua..niin on kyllä surkea tilanne ;)

  VastaaPoista
 2. Mukana.Olisi kiva päästä messuille.
  sarikan@msn.com

  VastaaPoista
 3. Saako pelkkään kolmanteen palkintoon osallistua? Lippu on jo :)

  VastaaPoista
 4. Niihin lippuihin osallistuisin...
  Kiitti.

  VastaaPoista