keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Almo Nature - The Promise, lupaus luonnonmukaisesta*

Vuonna 2000 alkoi suunnanvaihdos eläintenruokinnassa, kun Almo Nature lähti lunastamaan lupaustaan (The Promise) luonnonmukaisuudesta ja ensimmäisenä eläintenruoan valmistajana toi markkinoille kissoille ja koirille tarkoitetut märkäruoat, jotka koostuivat puhtaista ainesosista ilman lisäaineita, tarkoittaen sitä, että ruuat oli valmistettu alunperin ihmisravinnoksi tarkoitetuista laadukkaista raaka-aineista. Almo Naturen tuotteet valmistetaan lemmikin näkökulmaa ajatellen, luonnonmukaisinta lopputulosta tavoitellen.

Almo Nature tuntee asiakkaansa ja heidän sitoumuksensa lemmikkien, niin kissojen kuin koirienkin hyvinvointiin ja uskoo vakaasti, että he, jotka kunnioittavat ja suojelevat eläinten luontoa voivat myös toimia niiden parhaaksi. Kaikki lähtee rakkaudesta ja kunnioituksesta luontoon ja olentoihin ja nämä kokemukset ja innovaatiot toimivat myös pohjana Almo Naturen markkinoinnille ja tuotteille. Sosiaalista mediaa ja yhteistyökumppaneita varten Almo Nature on kehittänyt Almore tunnuksen, johon koko tämä aatemaailma tiivistyy.
Me Kissasirkuksessa tutustuimme ensimmäisen kerran Almo Naturen tuotteisiin kun aloimme siirtyä Adelan ja Heronin ruokinnassa pois penturuuista ja etsimme hyviä ja laadukkaita märkäruokia. Almo Naturen ruuat ovat maistuneet aina meillä oikein hyvin ja tälläisiä puhtaita ruokia uskaltaa antaa välillä lisäravinnoksi myös Heronille, joka on virtsatievaivojensa vuoksi ainoastaan eläinlääkäriruokia syönyt viime vuodet.

Vuodesta 2010 lähtien ovat tunnetut ja tuntemattomat taiteilijat tuoneet Almo Naturen arvoja esille erilaisissa teoksissaan. Oscar-palkittu ohjaaja Gabriele Salvatores päätti koota nämä aatteet The Promise- lyhytelokuvaan, joka kertoo koko tarinan ihmisen ja suden jo muinaisina aikoina kehittyneen  ja nykypäivään asti koiran kanssa jatkuneen suhteen näkökulmasta.

Elokuva yhdistää sanoman modernin satumaiseksi yhdistelemällä mielenkiintoisia eri aikakausilla otettuja kuvia kertomaan ihmisen ja koiran suhteen evoluutiota. Tämä kerronta tapahtuu hienostuneen metaforisesti. Idea on alkujaan Almo naturen perustajan, Pier Giovanni Capellinon ja tämä on Gabrielle Salvatoresin tulkinta tästä ajatuksesta. Elokuvassa on paljon sellaisia kohtauksia jotka saattavat olla jo entuudestaankin tuttuja monille, meille ainakin löytyi muutama.

The Promise on tehty hymniksi kaikkien lajien kokonaisvaltaiselle kunnioitukselle ja lajien monimuotoisuudelle.

Katso tästä traileri:Käy katsomassa Gabrielle Salvatoresin The Promise-lyhytelokuva ja käy samalla tutustumassa myös muuhun Almo Nature sisältöön täällä: Almo Nature

*Tämä  postaus on toteutettu yhteistyössä Almo Naturen kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti