maanantai 13. huhtikuuta 2015

Messupläjäys PetExposta

PetExpo kutsui jälleen lauantaina, ja paljon sieltä jäi tällä kertaa käteenkin, ihan noin niinkuin fyysisinä kantamuksinakin. Mukavasti tuli nähtyä vanhoja tuttuja ja siinä samalla tuli tehtyä tuttavuutta uusienkin kanssa :)

Seuraa kuvakimara:


PrimaCat lahjoitti meille kokeiluun näytepussien lisäksi kaksi ihan oikean kokoista ruokapussia. Adela pääsee näitä kohta maistelemaan ja kertoo sitten kuinka maittaa vai maittaako ;)
Me ollaankin aiemmin kokeiltu noita PrimaCatin annospussiruokia ja nehän ovatkin olleet ihan hitti!

Saimme kokeiluun myös Lintbellsin tuotteita: ruokaan sekoitettavaa jauhetta kissojen nivelvaivoihin, sekä putelin omega öljyjä joilla pitäisi saada aikaan kaunis ja kiiltävä turkki.


Myös hampaidenpesuun tarkoitettu mikrokuituinen "hammasharja" on meillä nyt testissä. Saa nähdä kuinka sormen käy.. päätyykö kissan suuhun vai ei, vai päätyykö pelkkä sormi ilman harjaa :DNäyttelypuolelta löytyi hauskoja uusia tuttavuuksia. Tässä ilveilee Remi, rodultaan Turkkilainen Van.


Meilkein täytyy pahoitella, että Remistä päätyy nettiin nyt näin hassuja kuvia. Charmantti kaveri hän oikeasti on ;)Tässä poseeraa Kippara, rotu American Curl ja korvan niin somat. (Kasv.Tuula ja Henrik Öhman)


Kipparan viereisessä loosissa leikkisästi kekkuloi Lara, myöskin American Curl rodultaan. (Kasv.Terhi Lång) Lara oli kyllä aivan ihana ilmestys!Aivan viimeisillä messuminuuteilla löytyi sitten näytelmäosastolta myös Naukulan Mamma ja Namu. Neiti Namu oli jo aika väsähtänyt pikku prinsessa, mutta jaksoi silti näyttää nätiltä kuvissa. Väsymys ehkä kuitenkin vähän näkyy pikkuisen simmuista :)Katse kaukaisuuteen- poseeraus. Namu oli ehdottomasti messuhallin ykkösprinsessa ;)Kaiken kaikkiaan jäi todella hyvä fiilis tämänkertaisesta PetExposta ja varmasti ensikerrallakin täytyy lähteä kiertelemään :) Toivottavasti myös meidän blogiarvonnassa liput voittaneet saivat liput ajoissa ja pääsivät tutkimaan messutarjontaa.

2 kommenttia:

  1. Ihanan ilmeikäs Remi! :D Niin lempeä katse ♥

    VastaaPoista
  2. Multa meni ohi ihan kaikki ilmaskamat tai sitten niitä vaan ei annettu mulle ;)

    VastaaPoista