torstai 13. maaliskuuta 2014

Pömppis ja hoikkis

Meillä oli eilen punnituspäivä. Adela hoikalla fitness olemuksellaan painaa nykyisin 4,1 kg. Kovin timmi mimmi siis ;)

Heron taas on ilmeisesti viettänyt hieman massakautta ja on onnistunut bulkkaamaan itsestään 5,3 kiloisen vötkäleen. Ehkä olisi syytä laittaa poika pian kisadieetille.. ylipaino ei tee missään nimessä hyvää virtsatievaiva taustaiselle.
Heron on aiemmin painanut aina n.4,5 kg joten selkeää nousua on tapahtunut.

Adelan täytynee näyttää veljelleen hieman mallia, neitihän on aikoinaan onnistunut karistamaan kiloja 5,6 kilosta tähän nykyiseen eli yhteensä 1,5 kg :)

6 kommenttia:

 1. Onnittelut Adelalle hienosta saavutuksesta ja tsemppiä Heronille vastaavaan saavutukseen! :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on Penni kerännyt talvella vähän 'vatsantäytettä'.. Ottanut varmaan mallia koko talven sohvalla maanneelta emännältä :D Onneksi nyt näyttää siltä, että talvihorroksesta on herätty molempien voimin (Morris on jaksanut painaa talvenkin) ja parannusta tapahtuu :D Kaiken lisäksi kohta on pojilla tilaa kirmata, joten eiköhän tuo parisataa grammaa ylimääräistä kohta Penskan masusta karise :)

  VastaaPoista
 3. Jostain luin, että kilo kissalla vastaa 13 kiloa ihmisellä. Aikamoisia saavutuksia teillä molemmin päin :)

  VastaaPoista
 4. Ei voi mitään jos on lihaksii!

  VastaaPoista
 5. Onnea Adelalle timmistä olemuksesta!

  Meillä on nyt molemmat kissat aika hyvänkokoisia. Tosin Figon kanssa vielä vähän selvitellään mikä määrä ruokaa kastraatille on hyvä :D

  VastaaPoista
 6. Vai että oikein dieetille... Meilläkin oli samanlaista ohjelmaa vuoden alussa, kun kissa palasi kahden hoitoviikon jälkeen puoli kiloa lihonneena. Hoitolassa kissoja hellitään niin kovasti ja namupaloja saa aina kun hoitolan emäntä kokkaa keittiössä! Bertan paino oli hoitoon mennessä 3,2 ja painoi 3,7 poistulessaan. Tyttö-abessiinialaiselle sopiva paino olisi 3 kg - nyt molemmat tytöt ovat 3,1 kg :)

  VastaaPoista