tiistai 21. tammikuuta 2014

Tekstiilitöitä

Aina matolle

Adela oksenteli eilen aamulla kahdesti olohuoneen matolle, molemmilla kerroilla suoraan ruokailun jälkeen. Päivällä ja illalla ongelma ei onneksi jatkunut, niin ei tarvinnut sitten lääkäriasioita miettiä sen kummemmin. Adelalla on se huono tapa että oksut tehdään aina matolle, Heron taas pyrkii yleensä enemmän paljaalle lattialle kun tulee huono olo.

Illalla harrastettiinkin sitten vähän erilaisia tekstiilitöitä, tein ruokaa ja vuoan voitelun jälkeen huuhtaisin nopeasti käteni ja pyyhin keittiöpyyhkeeseen. Tuosta toimenpiteestä jäikin sitten ilmeisesti herkullisia makupaloja pyyhkeen liepeeseen, nam!


Adela ei tosin ollut niin sanotusti "messilässä" kun Heron nautti :D
"Mamma mitä toi broidi puuhaa?"

12 kommenttia:

 1. Justiinsa juu vaan päivää! Halvat on huvit pienellä kissalla:D

  VastaaPoista
 2. Hyvä että vatsa rauhoittui. Figolla kävi viime viikolla vastaava tapaus sohvalla olevan huovan päälle. Se oli just syönyt possunsydäntä... Onneksi edes huovalle, sohva olisi ollut paljon vaikeampi pestä!

  Mutta pyyhe on selkeästi hyvä!

  VastaaPoista
 3. Kissan on helpompi oksentaa matolle, kun matosta saaa kunnon "grip", eikä tassut luista ikävästi.

  VastaaPoista
 4. Ilmeisen herkkua ainakin toisen mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi on aina, paitsi ei valkosipulivoi :D

   Poista
 5. Matolle oksentelu tosiaan kuuluu monen kissan/koiran tapoihin, mutta parempi sekin kuin sohvalle tai sänkyyn! ;) On vain aika inhaa siivottavaa, jos joskus tulee illalla kotiin ja on jo aamupäivällä tehdyt laatat matolla...

  Meillä Paavo nuolee aina hellalla säilytettävästä (ei mahdu kaappiin) valurautapannusta öljyt pois, vaikka sen öljynhän pitäisi ylläpitää sitä pannun kuntoa eikä suinkaan Paavon! :D Heron taitaa kyllä olla samanlainen herkkusuu kuin Paavokin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oksennusten siivoaminen on varmaankin maailmankaikkeuden miellyttävin homma.

   Meillä välillä ollaan laiskoja tiskaamaan heti ruuanlaiton jälkeen ja on ollutkin pakko ryhdistäytyä asian suhteen.. ei nimittäin liene hyväksi jos kissa nuolee esimerkiksi suolaisia kebabrasvoja pannulta.. sitäkin on tapahtunut useaan otteeseen :D

   Poista
 6. Onneksi ei oksuttelut jatkunut ja näyttää ravinteet muutekin maistua :)

  Adele vaan hengailee messissä, kivempi chillailla jengissä kun yksin!

  VastaaPoista