lauantai 25. tammikuuta 2014

Interiöör Disaineri Heron opastaa

Sisustaminen on sitten sellainen asia, että siinä voi tavallinen tallustaja (kuorsaaja ja väkisin syliin nostaja) helposti astua niin sanottuihin sudenkuoppiin jo heti alkutekijöissä. Tavarat asetellaan järjestelmällisesti erilaisiin ryhmitelmiin, suoriin riveihin, sävy sävyyn ja vältellään nk. "epäjärjestystä" hinnalla millä hyvänsä. 

Hallittu kaaos on kuitenkin ehdottomasti päivän sana ja suosittelisinkin kaikkia käyttämään enemmän rohkeutta kotia sisustaessa. "Harmonian" rikkominen yksin voi tuntua kovin haastavalta, ja siihen tarvitaankin usein ammattitaitoisen Interiöör Disainerin apua. Kissaväestä meitä löytyy paljon.

Annanpa nyt yhden esimerkkitapauksen avulla vinkkejä tämän "harmonian" rikkomiseen:


Pöydällä on joku jouluhärpäkkeen tyylinen tähtijuttu, typerä pöllö jota ei saa tiputtaa ja sitten joku maljakko jossa ei koskaan ole edes kukkia maisteltavaksi. Kaikki sulassa sovussa?
Ei näin. Ongelma oli kuitenkin helppo ratkaista ja ratkaisu syntyikin aivan yhtäkkiä ja vahingossa kun hinkkasin leukaani tähden sakaraan.


Tadaa! Valmista tuli nanosekunneissa kun nakkasin tuon tähtösen kumoon ja hallittu kaaos oli valmis. Lamppu oli aivan hyvä noin ja ihan toimintakunnossakin, piuhat kiinni ja kaikki, mutta sitten joku tuli ja nosti sen taas pystyyn. Eikö ihmiset koskaan opi?

- Heron, Interiöör Disaineri

12 kommenttia:

 1. Loistava havainnollinen artikkeli sisustamisen saloista. *ylätassu*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ajateltiin jakaa käytännön vinkkejä muillekin innokkaille sisustajille :)

   Poista
 2. Siinä on Innon väki kateudesta vihreenä, niin helposti toi kävi!

  VastaaPoista
 3. Ahah naurua kahvitauolla :D Mahtava juttu. Kissat <3

  VastaaPoista
 4. Ja miten hyvä siihen onkaan nyt leukaansa hieroa! Ei voi metelöidä kaatuessaan enää! Kyllä kuulkaa Heron tietää nää jutut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Leukaa tosin täytyy hieroa aikalailla kaikkeen :D

   Poista
 5. Rohkea mutta tyylikäs veto, toveri Disaineri! Horisontaalit linjat painottuvat nyt eri lailla, ja lopputuloksessa on mielenkiintoinen särö. Pöllö olikin turha jokatapauksessa!

  VastaaPoista
 6. Mielettömän hyvä näkemys, toimii ! T. Nilsson - sisustusarkkitehti

  VastaaPoista