tiistai 10. syyskuuta 2013

Rasta man!

Nyt homman nimi on niin, että hyvät neuvot kalliit olisivat tarpeen. Ei ole tietoa onko ongelman aiheuttanut mahdollisesti keski-ikä vaiko ylipaino, mutta asian  laita on niin, että Heronin selkään on ilmestynyt kaksi kappaletta rastoja.
Pötkylöitä on yritetty avata kumisen- sekä aivan tavanomaisenkin harjan kera ja yritetty kammata auki, mutta ei ole toistaiseksi mikään auttanut. Seuraavaksi taitaa olla vuorossa surrurrur eli hiustenleikkuukone jos mikään muu ei auta.

Muutoin uhkana saattaa olla, että Heron nappaa kirjahyllystä matkaansa Bob Marleyn vinyylin ja suunta käy kohti Jamaikaa kissanminttupussukka kainalossa.

17 kommenttia:

 1. Kollo ja emäntä suosittelevat ongelmaan furminointia - furminaattori on meillä selvittänyt/irroittanut hankalan huopaantuneen takun kissan selkäkarvoista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinkin pohtinut tuota furminoimista.. meillä ei sellaista vekotinta vielä kyllä kotona ole.. täytynee pyytää kaveria furminaattorin kanssa kylään... :) kiitos vinkistä!

   Poista
  2. Miesystäväni poisti kerran takut Kollosta pikkusaksilla leikkaamalla ja sekin sujui hyvin. :)

   Kannattaa kokeilla, mikä Heronilla parhaiten toimii takkujenpoistokonstina. ;)   Poista
 2. Jou mään! Jos furminaattori ei auta, täytyy varmaan ottaa sakset (kuulostaa pelottavalta) tai leikkuukone käteen ettei tarvitse Jamaikalle muuttaa. Kyllähän ne karvat takaisin kasvavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluummin varmaan se kone.. ei varmaan uskalla saksilla kissan nahan lähelle. Juu, karvat kasvaa kyllä takaisin :D

   Poista
 3. Furminaattori saattaa tukistaa. Ite leikkaisin. Olen leikannutkin Mustalta aikoinaan (toisen ihmisen avustuksella tietty). Harmaalle noita ei ole tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adelallekaan ei ole vielä tullut, nämä ovat Heroninkin ensimmäiset :)

   Poista
 4. Meillä otetaan pahoihin rastoihin sakset aseeksi ja leikataan se irti. Jos ei ole vielä 100% reggaetukka niin olen kyllä saanut harjattua rastaa aktiivisesti muutaman minuutin sen avautumaan.

  Elämä Montigo Bayllä voisi olla kyllä ihan kivaa, mutta sitten on otettava oma ihminen mukaan eikä sitä kissanminttuakaan saisi vedellä ihan kokoajan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei harjaus auta ainakaan noihin näköjään.. kone varmaan otetaan käyttöön tänään tai huomenna. Se on harmi kun ihminen ei noin vain voi lähteä Jamaikalle bailaamaan :D

   Poista
 5. Ajattelisi, että kammat ja furminaattorit tosiaan tukistaisi. Sakset. Tai se kone. Ei Heronin nyt ainakaan Jamaikalle sovi lähteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätettiin jo yhdessä tuumin että Heron ei ainakaan lähde jamaikalle ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Siltikin... kone tuntuu paremmalle idealle.

   Poista
 7. Voisihan Heronista loistava menestys tulla siellä Jamaikalla(kin), mutta tuskinpa emäntä sitä sinne tulee yksin ainakaan päästämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei meidän poppoo kyllä ainakaan vielä ole sinne matkaamassa :D

   Poista
 8. Wa gwan bredda man?

  VastaaPoista