lauantai 27. lokakuuta 2012

Kohta leikitään pahvilaatikoissa


Syksy ja nyt jo alkanut talvi on ajanut kissasisarukset lämmittelemään toistensa läheisyyteen. Pesu- ja nahisteluhetkiä on vietetty runsaasti.

Ensi kuun aikana kissasirkuksen olisi tarkoitus muuttaa uuteen asuntoon, joten pakkausmateriaaleissa peuhaaminen tulee olemaan väistämätöntä. Vähän jännittää Heronin pissaongelmien kanssa, että miten poika suhtautuu muuttoon, kissoilla kun tunnetusti myös stressi aiheuttaa mm. virtsatietulehduksia. Adela suhtautui edelliseenkin muuttoon niin hyvin, että tyttö kyllä varmaankin pärjää mainiosti mutta Heronilla silloinkin ilmeni jonkin verran stressipissailua vääriin paikkoihin, kuten treenikassiin. Aika paljon vanhoja tuttuja esineitä ja asioita lähtee vanhasta kodista mukaan niin tuttuja tuoksuja onneksi riittää sitten myös uudessa kodissa.

Asunto sijaitsee kerrostalossa, siinä on lasitettu parveke ja ikkunoita kahteen eri ilmansuuntaan, joten paljon paljon pitäisi kissoilla sitten olla uutta ja mielenkiintoista katseltavaa. Mahdollisesti entistäkin parempi tirppa tv? :)

Hyviä vinkkejä kaivataan stressinhallintaan ja muutenkin muuttokokemuksia kissojen kanssa saa jättää kommenttiboksiin.

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Molemminpuolin parempi

Tyynyt tilanjakajana


 Eräs Heronin lemppari nukkumapaikoista löytyy olohuoneen sohvalta divaanin nurkasta ja tyynykasan edestä.

 Adela viihtyy usein sohvan käsinojalla ikkunan äärellä, tyynykasan takana. Monet kerrat on tyttöä etsitty kaikkialta ennen kuin on tajuttu katsoa tuolta. Tumma kissa ja tumma sohva, tarvitseeko enempää sanoa? :)