maanantai 23. heinäkuuta 2012

Söpö paketti söpössä paketissa

Nostin siivotessani kissojen "peuhupaperina" olleen pakkauspaperin matolta pois ja sijoitin sen hetkeksi tuolin päälle huoneen nurkkaan. Kaunis kisupaketti näki heti loistavan tilaisuuden kääriytyä sievään kukkapaperiin.


 Paperin värisävyt matchaa eli mätsää tietenkin kauniisiin silmiin.




 "Pannaanko pukinkonttiin?"


"Ei mua mihinkään konttiin laiteta, jouluunkin on vielä niin pitkä aika."

torstai 12. heinäkuuta 2012

Lottovoittajien rahaniksit: Hiiret sijoituskohteena

Naukulan mamma toi meille keväällä vierailullaan tuliaisiksi muunmuassa pienen pinkin hiiren, joka on ollut hyvinkin rakastettu, mutta sen viehätys on hiipunut pikkuhiljaa minttuhajujen laimentuessa.

Nyt minulla on kesäauto käytössä ja sain aikaiseksi käydä Kodin Ykkösessä, josta huhujen mukaan pinkki hiiri on kotoisin. Siellähän niitä oli hyllyssä iso liuta ja kaksi pääsi mukaan kotiin. Toinen ei tosin ole pinkki, vaan jotain laventelin suuntaista. Samalla saatiin tuhlattua vähän lottovoittopottia.

Leluhiiret ovat loistava sijoituskohde arvonsa tietäville kissoille. Aikansa leluilla leikkii ja kun ne sitten käyvät tylsiksi, voi niitä käydä ihailemassa lelukopassa kun siltä tuntuu. Mitä suurempi hylättyjen lelujen koppa, sitä parempi!


 Heron löysi hiiret keittiön pöydältä ennen kuin niitä oli ehditty edes antaa leikittäviksi. Laventelinväristäkin tuoksuteltiin, mutta kyllä pinkki vei taas voiton. Sointuu nenun väriin nääs. Ja voi kyllä, pöydällä pyörittiinkin sitten niin väkkärällä! :)


"Näin monta hiirtä! Ja kaikki mun!"

 Adelakin pääsi illalla kokeilemaan hiirileikkiä hetken aikaa...

...mutta Heronin hellään huomaan hiiri päätyi kuitenkin unikaveriksi.

Vielä olis muutama euro tuhlattavana voittorahoista... ideoita? :)

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Lottovoittajat

Meillä osallistutaan silloin tällöin viikonlopun lottoarvontaan "kissojen lottorivillä" joka sisältää Adelan ja Heronin omat lottonumerot. Rivi on tehty niin, että olemme luetelleet numerojärjestyksessä lottonumeroita, ja aina "maun" kohdalla on valittu numero joka riviin päätyy.

Eilen kohdallemme osuikin 4 oikein tulos, jolla voitimme huimat  11,40€ aivan oikeaa rahaa. Se on aika iso raha pienille kissoille se :)

Onnellinen voittaja.