torstai 6. joulukuuta 2012

Feromonien taikaa?

Eilen tapahtui kissasirkuksessa vihdoin se varsinainen muutto uuteen kotiin. Adela meni vanhassa kodissa kiltisti kantokoppaan, mutta Heron panikoi heti ja töitä sai kyllä tehdä että herra saatiin matkaan mukaan. Automatkalla Heronin itku oli varsin raastavaa ja Adelakin alkoi jo hieman hermostua.

Uuden talon rappuun päästyä huuto ja itku vain yltyi. Kannoin Heronin makuuhuoneeseen, laskin kantokopan lattialle ja huuto loppui kuin seinään :D (Taisi jäädä ihan mauuuuuuu kesken :D) Adelan koppa laskettiin viereen, avasin ovet ja kissat lähtivät tutkimaan uutta kotia kaikessa rauhassa.

Ilta meni todella mukavasti. Säikkymisiä ei paljoa ollut, kirjahyllyt ja kiipeilypuut kiipeiltiin heti ja meno oli kaikinpuolin rauhallista. Ruoka on molemmille kissoille maistunut normaaliin tapaan, vessassa on käyty tarpeilla ja vettä on juotu. Matolla on makoiltu jo ihan selällään ja kehräyksiäkin on jo kuultu.

 Uutta sohvaa on jo kokeiltu.

 Tuttu kiipeilypuu kelpaa myös uudessa kodissa.Voiko tuo Feliway todella olla näin tehokas? :D Tuntuu vähän hölmöltä kun tuntuu että tuli stressattua tätä muuttoa aivan turhaan kissojen puolesta.

Muutamia kuvia kissasirkuksen uudesta päämajasta >>>TÄÄLLÄ<<<.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

7 kommenttia:

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää ja onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää! Oikein tyytyväiseltä näyttävät kisut uusissa ympyröissä..

  VastaaPoista
 3. Kissat yllättää. Minäkin olin varma, että varsinkin Figon muutto olisi ihan hirveää itkua ja panikointia, mutta ei! Tokihan se oli sohvan alla jos meteliä oli, mutta muuten kuljeksi reippaasti pitkin uutta kotia. Seuraavana päivänä se oli jo kuin ei olisi muutettukaan... Ja sama mies kuitenkin entisessä paikassa vietti sängyn alla enimmän osan ajastaan ja mm. pelkäsi (kerran säikähtämäänsä) telkkaria... Ja meillähän ei mitään feromoneja ollutkaan muuton aikaan.

  Mutta mahtavaa että teillä on muutto mennyt hyvin! Onnea uuteen kotiin ja hyvää itsenäisyyspäivää samalla!

  VastaaPoista
 4. Kiva, että muutto meni hyvin :) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 5. Hieno homma, että muutto sujuin noin mallikkaasti! Täällä on feromoneja käytetty kerran. Silloin kun pieni Tarmo-poika kävi täällä kääntymässä. Kuten varmasti arvaatkin, eivät auttaneet täällä!

  VastaaPoista
 6. voi kuinka kauniita kissoja mutta... taitaa mun kissat olla sittenkin sun kissoja paljon kauniimpia!

  VastaaPoista