torstai 3. toukokuuta 2012

Tarpeelliset vessat

Meillä on nykyään käytössä kaksi kissanvessaa, kun ennen oli vain yksi. Meillä pärjättiin ihan hyvin yhdelläkin, vaikka suositellaankin, että pitäisi olla ihan vähintään yksi vessa per kissa. Toinen vessa meille hankittiin pakon sanelemana Heronin sairastuttua, kun kissat joutuivat elelemään eri huoneissa.

Nyt kun tilanne on Heronin suhteen normalisoitunut ja molemmat vessat ovat vapaasti kummankin kissan käytettävissä, Heron tekee edelleen molemmat tarpeensa kylpyhuoneen vessaan.

Adelalla taas on omat toilettinsa kullekin tarpeelle. Pissat tehdään kylpyhuoneen vessaan ja kakat olohuoneen vessaan. Välillä hajuhaitan vuoksi todella toivoisi, että tyttö olisi valinnut toisinpäin :) En tiedä mikä neidin agenda tässä asiassa on, mutta välillä on hauskaa seurata, kun ensin käydään tekemässä pissat toiseen ja heti perään käydään vääntämässä kikkareasiat sitten toiseen vessaan :D.

8 kommenttia:

 1. Meilläkin isompi hätä tehdään toiseen laatikkoon ja pienempi hätä toiseen, noin pääsääntöisesti ainakin :D Ja tuo vessasta toiseen ramppaaminen on kyllä aika koomista.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin itseasiassa välillä tyypit tekee silleen, että kukin asia toimitetaan eri toilettiosastossa :D Nimenomaan Figo sitä harrastaa.

  Noin pääsääntöisesti enemmän käytössä on eteisen vessa, erittäinkin hätä numero 2 on tapana hoitaa siellä. Kylppärin laatikko sopii pissihommiin, mutta välttämättä siellä ei käy kumpikaan koko päivänä...

  Vessa-asiat on Tärkeä Juttu kissapiireissäkin!

  VastaaPoista
 3. Mun Peto-vainaa oli toisinaan myös ulkokissana, mutta niin sekin vaan kipitteli vessa-asioille omalle hiekkikselle kotiin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei sitä passaa mihinkään ulos tarpeitaan tehdä :D

   Poista