keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Ongelma taisi ratketa

Eipä jouduttukaan odottelemaan kovin pitkään. Tänään Heron on käynyt laatikolla kakalla jo kaksi kertaa :)
Kyllä taitaa kissalle vessa olla tärkeä asia, ei voi mihin tahansa jätöksiään tehdä.

8 kommenttia:

 1. Juuri kun pääsin sanomasta, että edistystä tapahtuu pienin askelein! Sitä näköjään tapahtuu myös toisella tavalla :) On varmasti ihana olo Heronilla!

  VastaaPoista
 2. Hyvä hyvä! Heronilla on tosiaan nyt asiat reilassa!

  VastaaPoista
 3. Hyvä juttu, että ongelma ratkesi! :)

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva, että kaikki on nyt OK! Tuosta jätöksien tekemisestä muualle kuin vessaan on meikäläisellä sen verran omakohtaista kokemusta, että vanhemmiten se hiekan puhtaus näyttää muuttuvan kateille yhä tärkeämmäksi. Ellu-neiti täyttää kesällä 12 vee ja on viime aikoina asioinut ilmeisesti hiekan puhtautta kritisoiden useammallakin eri matolla. Samoin teki jo vuosia sitten kissojen taivaaseen muuttanut Lelle-kissa vanhoilla päivillään 18-vuotiaana. Onneksi ainakaan meidän kissaperheessä matot eivät ole aitoja persialaisia...;)

  VastaaPoista
 5. Kissojen ruokien kanssa voi joskus hiukan kikkailla, mutta hiekan kanssa ei koskaan. Lulun pissavaivat alkoivat omalta osaltaan vuosia sitten epäonnisen hiekkakokeilun jälkimainingeissa. Siksi meillä hiekka-asiat ovat suunnilleen pyhää. Merkkiä ei vaihdeta! Nyt jännitysmomenttina on mistä saataisiin uudella paikkakunnalla tuttua hiekkaa.

  Joten ymmärrän täysin kuinka hiekka vaikuttaa "vessahanoihin" :)

  VastaaPoista