maanantai 19. maaliskuuta 2012

Eilisen päivän asua

 [Hattu: 90-luvun vintagelöytö mamman vaatekaapista, Paita: Adidas, löytö makuuhuoneen sängyltä]
 Tässä asussa siis hengailin eilen kotosalla iltapesun jälkeen. Halusin hyvää ruokaa ja rapsutuksia, joten ajattelin ihastuttaa ruokkijiani panostamalla hieman enemmän illan asuun. Valitsin rennon raidallisen neuleen ja piristin kokonaisuutta punaisella lännenmieshatulla. Oli myös mukavaa vaihtelua siniselle uimarenkaalle jota käytän vieläkin joka päivä silloin kun minua ei olla vahtimassa.

Olen ajatellut toteuttaa tässä jossain vaiheessa jonkinlaisen sisustuspostauksen kun on alkanut tuo uuden kiipeilypuun osto tulla ajankohtaiseksi. Lisäksi olen repinyt sohvan riekaleiksi muttaeisiitäsenenempää..... Saa suositella jotain hyviä raapimis- ja kiipeilypuita.

Mitä mieltä päivän asusta?

-Heron

16 kommenttia:

 1. Heron! Olet hurmaava ♥ Valitsemaasi asua tullaan varmasti kopioimaan runsaasti tulevana keväänä.

  Me suositellaan sellaista Ikealaista pallia! Se on Helmi Hempukan suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurrrrjan kiva kuulla :)

   Hmm.. palli vois toimia!

   Poista
 2. Ihan mielettömän siisti! Komea poika olet♥
  Sijaiskoti suosittelee askartelemaan oman raapimisalustan: http://moggydays.blogspot.com/2011/12/diy-joululahja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kerran jo aloin tuollaista raapimisalustaa tehdä joskus viime vuoden puolella, mut sit meni hermot pahvin suikaloimiseen :D

   Poista
 3. Aivan mahtava tuo hattu!

  Näin äkkiseltään en osaa suositella mitään puuta, riippuu varmasti aika paljon siitä, millaisia käyttäjiä Heron ja Adela on :)

  VastaaPoista
 4. Asu on kerrassaan hurmaava! Ja niin on asun kantajakin! Raapimis- ja kiipeilypuista en tiedä, mutta meillä saunan oven karmit ovat ajaneet hyvin sitä asiaa (siis kissojen kannalta)=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia :) Karmeja ei täällä mielellään sais repiä :D

   Poista
 5. Moi, me katottiin eilen toi Kohtalon valvojat vai mikä se oli, no kumminkin siinä oli sillen että kun on hattu päässä, pääsee kaikista ovista. Vois koittaa? PÄÄSEE KAIKISTA OVISTA EDESTAKAS, joka kissan unelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oo toiminu ainakaa viel tää mun hattu! -Heron

   Poista
 6. Kertakaikkisen komea! Tää on pakosti kevään ykkösmuotia. Tai ainakin toivottavasti on, kun on niin hyvännäkönen tyyppi ja asu!

  Kiipeilypuita ei osata vinkata. Meidän kappale on Mustista ja Mirristä, muttei me sen merkkiä tai mallia enää muisteta. Ihminen haluais meille Catrix-merkkisen, mutta ne tuntui sen mielestä liian heppoisilta, silloin kun meille piti uusi puu ostaa. Nyt se haaveilee sellasesta tolpasta, muttei tiedä mistä sellaisia sais (olis tehnyt itse, mutta kun tykötarpeet hävisi muutossa). Catmax-merkkiset puut on kuulemma hyviä, niin me on ymmärretty, mutta omakohtaista kokemusta ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaiset hatuthan näyttävätkin olevan IN. :)

   Catmaxia ollaan harkittu täälläkin joskus..

   Poista
 7. Tosi hieno asukokonaisuus ja asialliset ilmeet!

  Kiipeilypuista sen verran, että Catmaxin puolesta liputan, vaikka onkin kallis ja vähän karun oloinen. Se ainakin kestää (meillä lähes 20 vuotta vanha puu käytössä) ja lattian ja katon väliin pingotettava versio pysyy tosi hyvin pystyssä. Se myös vie poikkeuksellisen vähän tilaa juuri siksi, kun se ei tarvitse leveää alaosaa pystyssä pysymiseen. Jaan Frieden ja Figon ihmisen ajatuksen Catrixin huteruudesta. Ei tarvitse olla painava kissa, kun koko rakennelma tutisee, on nähty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Catmax voisi olla hyvä valinta... jos ei sitten itse rakentele jotain varsin hulppeaa :D

   Poista
 8. Hei! Annoin teille tunnustuksen♥
  Käykää kurkkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin kurkkaamassa ja noudetaan piakkoin :) Kiitos <3

   Poista